RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1857|回復: 7
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DRIFT PACKAGE LIGHT...

titanlau 發表於 2010-1-29 00:31:42 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想問下有冇ching有改裝到dpl ?....
我係新手...想換摩打試試, 但上網睇過人話換完部車壞左@@唔知有冇ching 試過呢?

同埋想買aaa 叉電被部車玩下.....應該買邊隻係for 遙控車好d同平d呢?

thank you!!
com1010hk 發表於 2010-1-29 00:53:07 | 只看該作者
摩打我換左tomy原廠果隻.....冇問題
truckman 發表於 2010-1-29 00:55:27 | 只看該作者
想問下有冇ching有改裝到dpl ?....
我係新手...想換摩打試試, 但上網睇過人話換完部車壞左@@唔知有冇ching 試過呢?

同埋想買aaa 叉電被部車玩下.....應該買邊隻係for 遙控車好d同平d呢?

thank you!!
titanlau 發表於 2010-1-29 00:31

換完motor跟住死晒又buy 新再玩過
 樓主| titanlau 發表於 2010-1-29 02:38:32 | 只看該作者
摩打我換左tomy原廠果隻.....冇問題
com1010hk 發表於 2010-1-29 00:53

原廠係邊隻? 因為我見好似得雙星有4WD 摩打...
有冇話分轉數果D? 換完係唔係快左? THZ..
com1010hk 發表於 2010-1-29 19:11:07 | 只看該作者
原廠係邊隻? 因為我見好似得雙星有4WD 摩打...
有冇話分轉數果D? 換完係唔係快左? THZ..
titanlau 發表於 2010-1-29 02:38

tomy果隻係橙色

佢寫係"high speed"
 樓主| titanlau 發表於 2010-1-31 01:37:16 | 只看該作者
tomy果隻係橙色

佢寫係"high speed"
com1010hk 發表於 2010-1-29 19:11

等我聽日睇睇先~
com1010hk 發表於 2010-1-31 01:51:50 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

呢隻...不過其實同雞摩差不多

買唔到咪用雙星果d...只要唔好買d太勁果d就冇問題
 樓主| titanlau 發表於 2010-1-31 15:38:27 | 只看該作者
O...同雞摩差唔多又好似買唔過~
但用左之後同唔用, 肉眼睇唔睇得出有分別@@~
THZ!