RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2711|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

特價團購7.4v-14.8v鋰電

拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 03:06:49 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

a  e  power         
容量c數足 好爆炸力 經多名榣控模型玩家用過讚口不絕 絕對超值 經廠方測試過同本人用過 可放心購買

7.4v   5200mah  30c

軟包$250   
  硬合$260   
7.4v10000mah   20c $330元(貨櫃車專用)

11.1v2200mah 18c  130元發射電

7.4v  8000mah  25c    $300元

鋰電電壓表     $40元

bb器...單b   $30元        孖b    $35元

t插     5元對

可代定其他大小v數mah  c數鋰電
請張一半或全數定金存入本人戶口
大生銀行   040  634  88812018

滙豐     151287273288
入數後張入數紙留起
交收時張入數紙交與本人或如有問題可留言通知我
港鐵站交收    (旺角    觀瑭   牛頭角            彩虹線)交收

溫馨題示

(市面同網上有些超低價出售鋰電標榜输出40-50c以上c數使用1-2次立刻發脤及爆裂危險全因作大容量同c數所致 跟據一些大廠有信譽電池生產商提供資料 現時芯片最大只有30-35左右連續输出 各位顧客請小心選購)

Evo露筍 發表於 2010-6-18 10:09:28 | 只看該作者

大生銀行
http://www.taisangbank.com.hk/
呢條link呢間銀行呀? 好冷門wor~~

王角?? 邊度黎架???

華仔打返正字啦~~
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-18 11:18:34 | 只看該作者
大生銀行

呢條link呢間銀行呀? 好冷門wor~~

角?? 邊度黎架???

華仔打返正字啦~~
Evo露筍 發表於 2010-6-18 10:09

打錯字
thank  you
rabbitmomo 發表於 2010-6-22 15:07:50 | 只看該作者
你寫住: 容量c數足....經本人測試過 可放心購買

請問你用咩方法測試? 有無STANDARD 去 TEST ? 測試o左D咩? 有無REPORT? 如果無或者你係憑感覺測試, 請你改返D字眼 ! 因為你可以俾人告你"失實陳述"!
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-22 23:56:25 | 只看該作者
你寫住: 容量c數足....經本人測試過 可放心購買

請問你用咩方法測試? 有無STANDARD 去 TEST ? 測試o左D咩 ...
rabbitmomo 發表於 2010-6-22 15:07

又打錯       sorry  容量c數足唔足問q  sir咪知囉            佢都用緊     有師兄用過都話正     如有老作俾你任插
rcmodel 發表於 2010-6-23 00:01:46 | 只看該作者
真係多很謝你賣d好野比工房d車友
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-23 00:07:43 | 只看該作者

[quote]真係多很謝你賣d好野比工房d車友
rcmodel 發表於 2010-6-23 00:01 [/qu
唔洗客氣 師兄......有好野......明益大家
john19961014 發表於 2010-6-24 16:01:36 | 只看該作者
咩係軟包, 硬合?
hhxhkuroro 發表於 2010-6-24 16:26:06 | 只看該作者
u sell on ebay ???/ iam from USA
hhxhkuroro 發表於 2010-6-24 16:29:46 | 只看該作者
i want 7.4v 30c,, good for 3.5r . i use 7500kv with other battery the receiver no battery in full forward
hhxhkuroro 發表於 2010-6-24 16:35:31 | 只看該作者
i want 7.4v 30c,, good for 3.5r . i use 7500kv with other battery the receiver no battery in full forward
hhxhkuroro 發表於 2010-6-24 16:35:41 | 只看該作者
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-24 22:05:22 | 只看該作者
回復 8# john19961014
軟包
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-24 22:06:39 | 只看該作者

回復 8# john19961014
軟包同硬合
 樓主| 拉登.狂徒 發表於 2010-6-26 09:51:20 | 只看該作者

新一批鋰電現正接受定購      下個月中前有貨到        如要定購可直接留言俾我
q太郎. 發表於 2010-8-29 01:06:16 | 只看該作者
各位師兄買家本人換左ac  如有問題可以留言或直接打俾我都可以.電話:98766654    msn    [email protected]