RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: wda
打印 上一主題 下一主題
收起左側

FF03 真係星星超級放血之作

樓主| wda 發表於 2010-8-19 12:40:55 | 只看該作者
應該係後面痕..所以係咁改...我改架電單車都唔駛咁貴..我揸綿羊仔..改幾千蚊已經改好多parts..搖控車d parts 真係好貴..tb03 換條中軸要一百...我換電單車頭胎條芯都唔駛一百..仲要係不銹鋼..換個化油器都係一千..買套好d 無刷都要過千...不過鬼叫架ff03 係童年夢想...我以前civic 係出光花..搬屋都比屋企人掉鬼左..仲有幾部車都掉左..而家又買到成屋車,,
dl 發表於 2010-8-19 13:03:38 | 只看該作者
我都好期待3 Racing SAKURA FF chassis !!!!
chacha 發表於 2010-8-19 14:51:15 | 只看該作者

如果 TA-05 V2 Full option 要 $3000,咁不如買 TA05MS 好過,都係貴多幾百蚊
smallfaifai 發表於 2010-8-19 16:36:47 | 只看該作者
如果 TA-05 V2 Full option 要 $3000,咁不如買 TA05MS 好過,都係貴多幾百蚊
chacha 發表於 2010-8-19 14:51

最慘落左水就不能自拔呢......

開頭收左架平價二手番黎,好齋的,但換下換下......我都唔肯定究竟有幾多o野係原裝o個架......
chacha 發表於 2010-8-19 19:18:30 | 只看該作者
最慘落左水就不能自拔呢......

開頭收左架平價二手番黎,好齋的,但換下換下......我都唔肯定究 ...
smallfaifai 發表於 19/8/2010 16:36

咁即係奶野
 樓主| wda 發表於 2010-8-19 21:50:06 | 只看該作者
我收架tb03 又係好齋..改改下.....又......
bravohk 發表於 2010-10-21 04:49:55 | 只看該作者
呢D叫消費主義, 唔窮唔停手, 唔好講到人地架車咁差, 咁差你就唔好買
RICHOME2 發表於 2010-10-23 11:41:14 | 只看該作者
OPTION = 快, E個係玩車心態!。。。之後都一樣,心灰。。。。。
benlau 發表於 2010-10-24 00:41:55 | 只看該作者
回復 28# RICHOME2
OPTION=虛榮
po2 發表於 2010-10-24 00:53:35 | 只看該作者
所以D人話大陸出嘅唔好,日本的又點呢?有幾多個ching係唔使換op件吖!証明原廠件未又係唔得.....