RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2933|回復: 18
收起左側

帶燈光剎車碟/4色可選/剎車碟帶燈

topracing 發表於 2010-10-21 02:19:43 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

此款帶燈光剎車碟是在YOKOMO原裝的基礎上改進而來,適應市面上絕大部分車子。
目前店主測試通過的有416,prod,008,yokomo drift package等車型。
可選顏色:藍色,紅色,綠色,三色燈(藍/紅/綠/輪流閃爍)
一套包含4塊帶燈光剎車碟電路板,8顆電池。
安裝方法:與其他金屬剎車碟的安裝方法一致,不過在安裝之前請在每個剎車碟中放入兩顆電池,然後夾緊。
使用方法:車子一動燈就亮,車子不動燈自滅。

购买连接:http://item.taobao.com/auction/item_detail.htm?item_num_id=7998688965
SNV39406.jpg SNV39405.jpg SNV39408.jpg
Contact Us:
MSN: [email protected]
E-mail: [email protected]
QQ:406588145
TEL: 86-754-88610565
FAX: 86-754-83280018

TopToys Office Hours :
Mon - Sat : 9:30am - 6:00pm
(Beijin time : GMT +8 hrs)

頂點模型購買手冊
truckman 發表於 2010-10-21 02:30:04 | 顯示全部樓層
回復 1# topracing

D 電會在行車時甩出來嗎
bigmouthguy 發表於 2010-10-21 08:15:09 | 顯示全部樓層
好問題~~
 樓主| topracing 發表於 2010-10-21 13:00:38 | 顯示全部樓層
truckman 發表於 2010-10-21 18:56:47 | 顯示全部樓層
回復 4# topracing

呢D產品商話一定不會,,,,,,,,,,,,,你有冇企係玩家立場去試吓會否甩ar,齋 up乜都得
 樓主| topracing 發表於 2010-10-22 20:21:04 | 顯示全部樓層
回復  topracing

呢D產品商話一定不會,,,,,,,,,,,,,你有冇企係玩家立場去試吓會否甩ar,齋  ...
truckman 發表於 2010-10-21 18:56

你問我會唔會甩,我話唔會,你又話我齋up乜都得.......
CHING~~圖片去睇啦,睇點樣系唔會甩~
凱燄煞 發表於 2010-10-22 20:26:39 | 顯示全部樓層
咁換電果陣咪好易斷
 樓主| topracing 發表於 2010-10-22 20:41:39 | 顯示全部樓層
咁換電果陣咪好易斷
凱燄煞 發表於 2010-10-22 20:26

原裝都系咁啦~無計~如果斷左可以買電池座配件自己焊上去。哩套嘅電池座夠你換4~5次電池。

哩套剎車碟配嘅電池系國產比較一般的電池,持續使用可以耐5~6個鐘。如果可以自己再買更加好嘅電池,使用時間就更加長。應該都系夠用~
truckman 發表於 2010-10-22 21:09:12 | 顯示全部樓層
你問我會唔會甩,我話唔會,你又話我齋up乜都得.......
CHING~~圖片去睇啦,睇點樣系唔會甩~{ ...
topracing 發表於 2010-10-22 20:21

你有冇計埋離心力會飛出來呢
com1010hk 發表於 2010-10-22 21:15:50 | 顯示全部樓層
冇興趣咪唔好買囉...雞蛋裏面挑骨頭
dendrobium 發表於 2010-10-22 22:57:46 | 顯示全部樓層
你有冇計埋離心力會飛出來呢
truckman 發表於 2010-10-22 21:09

哥仔....你玩果部是RC來....唔係過山車....
tamama 發表於 2010-10-22 23:28:59 | 顯示全部樓層
其實TRUCKMAN會唔會有包唔飛出黎O既設計可以提供呢???
truckman 發表於 2010-10-22 23:38:32 | 顯示全部樓層
回復 11# dendrobium

rc car 冇離心力咩,,,,,,,,,,,,u play ufo
dendrobium 發表於 2010-10-22 23:41:21 | 顯示全部樓層
回復  dendrobium

rc car 冇離心力咩,,,,,,,,,,,,u play ufo
truckman 發表於 2010-10-22 23:38

人地既設計你都唔睇唔明...算啦...你話咩就咩...唔同你嘈
truckman 發表於 2010-10-22 23:44:56 | 顯示全部樓層
回復 14# dendrobium

呢D 我舊team 用過而有飛過出來low
dendrobium 發表於 2010-10-22 23:49:31 | 顯示全部樓層
回復  dendrobium

呢D 我舊team 用過而有飛過出來low
truckman 發表於 2010-10-22 23:44

明白明白.....佢係咁設計....覺得好就買..唔好唔買is ok
Brian086 發表於 2010-10-23 00:00:20 | 顯示全部樓層
其實TRUCKMAN會唔會有包唔飛出黎O既設計可以提供呢???
tamama 發表於 2010-10-22 23:28

加粒1.6mmX4mm或更短的螺絲就有包唔飛出既設計
wda 發表於 2010-10-23 02:29:47 | 顯示全部樓層
樣樣有保證..我都想
Y.I.N 發表於 2010-11-16 18:25:33 | 顯示全部樓層
tt01岩唔岩用~~~