RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4870|回復: 27
收起左側

5月8日(星期日) Mxclub 車相

Patrick9878 發表於 2011-5-10 17:50:05 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

當日其他相片

mansiu 發表於 2011-5-10 18:32:30 | 顯示全部樓層
回復 Patrick9878 的帖子

師兄d 相靚到,下次你去影車相要偷你師先得
powis 發表於 2011-5-10 18:40:48 | 顯示全部樓層
點解Patrick你影d相可以靚得咁緊要!
我地d車影到好靚仔!!
mansiu 發表於 2011-5-10 18:42:11 | 顯示全部樓層
我將22 年師兄架車張相放到最大,見到佢個殼傷痕累累
22年 發表於 2011-5-10 18:57:29 | 顯示全部樓層
多謝曬Patrick, 估唔到你黎左無幾耐就有咁多靚相. 真係犀利. 你22號再黎的話我一定搞定兩個新殼等你.
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 18:58:09 | 顯示全部樓層
mansiu 發表於 2011-5-10 18:32

師兄d 相靚到,下次你去影車相要偷你師先得

下次見到面大家不妨交換吓影車仔心得, 如果你肯練, 你一定可以影得同我差唔多!
22年 發表於 2011-5-10 18:59:10 | 顯示全部樓層
mansiu 發表於 2011-5-10 18:42

係呀!! 飛左一年搞到甩皮甩骨. 真係浪費左Patrick D心機.
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 19:02:17 | 顯示全部樓層
powis 發表於 2011-5-10 18:40
點解Patrick你影d相可以靚得咁緊要!
我地d車影到好靚仔!!

一般啦, 當日改場. 時間所限又間中先有陽光, 下次希望有太陽就會更好!
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 19:03:51 | 顯示全部樓層
mansiu 發表於 2011-5-10 18:42

呢張明顯啲! DSC_5748.jpg
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 19:06:53 | 顯示全部樓層
22年 發表於 2011-5-10 18:57
多謝曬Patrick, 估唔到你黎左無幾耐就有咁多靚相. 真係犀利. 你22號再黎的話我一定搞定兩個新殼等你.

唔使客氣!

乜都假, 希望 22號陽光普照啦!
ThomasZ 發表於 2011-5-10 19:11:16 | 顯示全部樓層
呢d係車定係飛機?
oscarchoi 發表於 2011-5-10 19:16:38 | 顯示全部樓層
Patrick9878 司兄D相好GOOD
mansiu 發表於 2011-5-10 19:19:55 | 顯示全部樓層

我唔係成日去到飛車,難得有得玩,仲唔玩過夠本,禾未必會偷師
oscarchoi 發表於 2011-5-10 19:22:52 | 顯示全部樓層
mansiu 兄找日唔玩車同Patrick9878 兄一齊影快相
ryancmlam 發表於 2011-5-10 19:27:14 | 顯示全部樓層
Patrick兄,你係吾係22號去Mxclub? 係就我都join。好想你幫我啲車影。
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 19:41:05 | 顯示全部樓層
ThomasZ 發表於 2011-5-10 19:11
呢d係車定係飛機?

飛起咗就易影得全架清!
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 19:46:26 | 顯示全部樓層
oscarchoi 發表於 2011-5-10 19:16
Patrick9878 司兄D相好GOOD

多謝賞圖, 我覺得以前同你影過呢張都唔錯!

登錄/註冊後可看大圖
 樓主| Patrick9878 發表於 2011-5-10 19:51:10 | 顯示全部樓層
ryancmlam 發表於 2011-5-10 19:27
Patrick兄,你係吾係22號去Mxclub? 係就我都join。好想你幫我啲車影。

原則上係 22 號去 Mxclub, 要視乎天氣而定, 之前一,兩日再確定.
tatame 發表於 2011-5-10 20:08:56 | 顯示全部樓層
正呀,最衰個日黎唔到,:( 希望22號前攪好架新車有機會俾你影相:D
wong_waika 發表於 2011-5-10 23:23:49 | 顯示全部樓層

Patrick兄你影到我D車好靚!多謝