RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: zivtong
打印 上一主題 下一主題
收起左側

其實有冇可能定個工房友JV規矩

alvis425 發表於 2011-6-4 17:20:15 | 只看該作者

所以你見到樓主只係一味講佢自己部m車 因為佢無其他車可以快到 咪咁嬲囉

巴士慢都識行慢線 無人叫佢次次渣部野對入去條線位度俾人射架
lmy 發表於 2011-6-4 19:58:01 | 只看該作者
alvis425 發表於 2011-6-4 17:20
所以你見到樓主只係一味講佢自己部m車 因為佢無其他車可以快到 咪咁嬲囉

巴士慢都識行慢線 無人叫佢次 ...

哈哈 原來係咁.. 其實都係一句大家禮讓D咪得囉.. 黎d野都係發自內心的... 唔鐘意同果班車玩咪等佢地玩完先玩囉.. 都係得幾10分鐘倒車...
alvis425 發表於 2011-6-5 04:29:34 | 只看該作者
alvis425 發表於 2011-6-4 17:20

巴士慢都識行慢線 無人叫佢次 ...

再加上佢形容人火箭低手
佢咪又係一個烏龜慢爬
明知個場係一個快車場 仲要拎部野去爬 唔係自找呀?

咁不如以後bb爬行比賽改去澳門
mouse 發表於 2011-6-6 23:34:33 | 只看該作者
公眾場,玩咩車,什麼時間玩,點玩法,都是個人自由。只要不抵觸公園的規矩,就可以了。

接受唔到這個事實的話,大可以book場包起黎玩,or 轉玩其他場,在這裡說什麼"自定"的規矩,都是浪費時間。