RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7053|回復: 49
打印 上一主題 下一主題
收起左側

零六年十月二十一日(遙控工房株式會社)貨車發燒友聚會

dickyling 發表於 2006-9-26 10:34:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
鐵定零六年十月二十一日(遙控工房株式會社)貨車發燒友聚會

〔遙控工房株式會社〕.務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您們的遙控技術外, 大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於本周六.零六年十月二十一日

地點將於日內公佈

如欲參與是次活動的朋友,請儘快於日內於此欄報上晶片頻道

請各有意參與的朋友們,儘快在此文章回覆吧 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================

聚會日期: 鐵定二零零六年十月二十一日
      於本星期六

集合地點: 尖沙咀鐘樓

集合時間: 下午三時三十分

出發時間: 下午四時

聚會起點: 尖沙咀鐘樓

聚會終點: 紅磡/土瓜環

途經路線: 尖咀碼頭/尖東/紅磡灣公園仔/  
                     / 黃埔/土瓜環...解散
                     / 紅磡火車站/佐敦/油麻地/旺角....解散

由於希望各車手能夠盡興,將較多時間放在玩車之上, 敬請各車手自律, 準時出席.
===================================================
參與之車手

1.   Dickyling        拖頭        FM40.695
2.   阿希              拖頭        FM72.830
3.   有勇冇謀        貨車        FM40.895
4.   Raysman        F-350       FM72.190
5.   Don              拖頭         FM40.790
6.   Cheong            拖頭          FM72.270
7.    家浩                貨車          FM40.710/40.810
8.    Dreamlouis  貨車          FM35.190
9.    Soilderman83  F-350   FM35.050

dreamlouis 發表於 2006-9-26 21:51:08 | 只看該作者
成個月啵...咁早約呀!~????
 樓主| dickyling 發表於 2006-9-27 09:16:49 | 只看該作者
原帖由 dreamlouis 於 2006/9/26 21:51 發表
成個月啵...咁早約呀!~????

由於九月有部份車友比較忙不能在九月份有兩次活動~
希望一個月內各車友可出席一次

post 定咋,
有d車友可能返工,
有d車友可能又約左人,
早d出post就係要大家睇下有冇時間

dreamlouis 發表於 2006-9-27 11:25:58 | 只看該作者
想係九月玩多次都唔得呀!~??=.=
有勇冇謀 發表於 2006-9-29 17:29:57 | 只看該作者
support
donhk1982 發表於 2006-9-29 17:54:11 | 只看該作者
FM40790
DON
可能會出油缸..

同時希望在尖沙咀玩...
FS9142 發表於 2006-9-30 00:59:33 | 只看該作者
cheong~~~~~FM.72.270---拖頭
小弟生日後的一天~~~~~~~~呵呵
有勇冇謀 發表於 2006-9-30 01:32:24 | 只看該作者
原帖由 FS9142 於 2006-9-30 00:59 發表

預祝...生日快樂
dreamlouis 發表於 2006-9-30 08:03:32 | 只看該作者
原帖由 FS9142 於 2006-9-30 12:59 AM 發表

預祝...生日快樂
FS9142 發表於 2006-9-30 12:41:42 | 只看該作者
多謝^3^
raysman 發表於 2006-10-1 00:18:35 | 只看該作者
RAYSMAN  FM72.190 x 2
dreamlouis 發表於 2006-10-1 10:54:34 | 只看該作者
未知去唔去到...不過照報左先....
FM 35.190 Louis

家浩 發表於 2006-10-2 23:06:20 | 只看該作者
我都去呀          FM40.710 / 40.810
記得準時呀
有勇冇謀 發表於 2006-10-3 14:48:17 | 只看該作者
活動集合之時間已更改, 各參加之車手請留意....謝謝

dreamlouis 發表於 2006-10-3 19:28:58 | 只看該作者
點解會無我名呀~??
老占 發表於 2006-10-4 21:27:37 | 只看該作者
原帖由 raysman 於 2006-10-1 00:18 發表
RAYSMAN  FM72.190 x 2

師傅..點解你又係七十二點一九零既!!?

你唔係買左新既頻道晶片嗎!!?

同我撞左喎!! 
老占 發表於 2006-10-4 21:29:04 | 只看該作者
原帖由 dickyling 於 2006-9-26 10:34 發表
零六年十月二十一日(遙控工房株式會社)貨車發燒友聚會

〔遙控工房株式會社〕.務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您 ...

咩事幹係星期六!? 仲要係四點咁早.. 係咪夾埋玩野呢!!? 
 樓主| dickyling 發表於 2006-10-5 01:35:39 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2006/10/4 21:29 發表

咩事幹係星期六!? 仲要係四點咁早.. 係咪夾埋玩野呢!!? 

由於各車手覺得如星期日放完車,又返工比較辛苦~
所以改為星期六,四時開始係因為有某位車友要早走,
先改早,依家有Dickyling,阿希,阿勇,Raysman,
             Cheong鐵定可出席活動

老占 發表於 2006-10-5 18:03:49 | 只看該作者
原帖由 dickyling 於 2006-10-5 01:35 發表

由於各車手覺得如星期日放完車,又返工比較辛苦~
所以改為星期六,四時開始係因為有某位車友要早走,
先改早,依家有Dickyling,阿希,阿勇,Raysman,
             Cheong鐵定可出席活動  

哥仔: 就得一個.就唔到第二個

你地自己玩得開心點囉 
有勇冇謀 發表於 2006-10-5 18:12:05 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2006-10-5 18:03 發表

哥仔: 就得一個.就唔到第二個

你地自己玩得開心點囉 

sorry 占兄....