RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4239|回復: 15
收起左側

金屬版原廠車牌,各位師兄俾D意見

tszhei 發表於 2011-12-15 15:36:57 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

381753_307094502656716_100000685076217_1001449_1800865946_n.jpg 390848_307093859323447_100000685076217_1001428_816895799_n.jpg

wrxsti 發表於 2011-12-15 16:35:50 | 顯示全部樓層
有勇冇謀 發表於 2011-12-15 16:50:47 | 顯示全部樓層

厚度ok, SIZE for 1:10 OK ; for 1:14 大左d喎......
洗唔洗 2佰蚊一對?
 樓主| tszhei 發表於 2011-12-15 17:44:17 | 顯示全部樓層

哦 可能您說得對的,合適什麼比例使用我就不能保證啦!但是現在的車牌製作方式理論上可以做到比mimi 車使用(mimi車使用的以前以製作過了)
所以理論上面積是可以修改 如果面積不是太細少應該可以製作到
當然不用200一
385480_307131579319675_100000685076217_1001668_384280622_n.jpg 381781_307131522653014_100000685076217_1001667_745028033_n.jpg
yeeha0518 發表於 2011-12-15 17:48:27 | 顯示全部樓層
回復 有勇冇謀 的帖子

二百應該無可能啦,
以咁高質素,大師級傑作,我估起碼都三百啦,你話有冇錯呢,勇兄???
cowboyfan 發表於 2011-12-15 17:55:35 | 顯示全部樓層
二百元都吾洗,低到飛起, 低到爛就唔好哪
 樓主| tszhei 發表於 2011-12-15 18:44:56 | 顯示全部樓層
金屬版評估價值120元—對左右啦
ps 價值是個人看法不同!
所以有差異,值不值得就見仁見智啦!但是今次只是分享!不是發售!歡迎,比意見,提出價值,面積等等意見
Felix70520 發表於 2011-12-15 21:59:51 | 顯示全部樓層
呢啲嘢係心機錢嗎?有錢難買心頭好!
anthony13579925 發表於 2012-1-31 14:29:41 | 顯示全部樓層
ching,出產未,我急要!!!!
thx~
jman 發表於 2012-1-31 20:54:45 | 顯示全部樓層
請問ching做一對1:1幾錢
有勇冇謀 發表於 2012-2-1 00:06:34 | 顯示全部樓層
jman 發表於 2012-1-31 20:54
請問ching做一對1:1幾錢

C-HING, 1:1 可能要過萬蚊一對喎....
leonlai 發表於 2012-2-1 16:16:21 | 顯示全部樓層
車牌好正
eric3037 發表於 2012-2-17 07:39:02 | 顯示全部樓層
好正........!!
mrchow 發表於 2012-3-31 01:28:39 | 顯示全部樓層
Wahh.... It's very beautiful.
ice.people 發表於 2012-4-3 20:37:06 | 顯示全部樓層
正AR
waidig426 發表於 2012-4-11 01:03:39 | 顯示全部樓層

好正........!!