RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5672|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

del.............

mimo 發表於 2012-2-6 17:11:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

del...............
FATYUEN83 發表於 2012-2-6 20:09:24 | 只看該作者
support mimo...
冇心買就唔好買...
浪費賣家時間...
我十年前都試過...
當時讀緊中五左右都試過比一個二十中年的人這樣耍過
真係想開佢波
 樓主| mimo 發表於 2012-2-6 20:36:55 | 只看該作者

多謝fatyuen ching 支持

順便在呢度講下 今日我地有甘好途徑可以揾到自己心頭好 希望大家好好善用 !
Allan007 發表於 2012-2-6 20:57:38 | 只看該作者
mimo 發表於 2012-2-6 17:11
本人向有關管理人員嚴正投訴買家 eddie3291

話說尋晚已同此人達成當晚交收時間共識 本人亦清楚表明要自 ...

師兄算啦,唔係太差啦,起碼都講明"諗諗下都係唔要住",你係蝕左兩程隧道錢同油錢同時間。

響呢度買賣有時最大成本唔係錢,係時間。我都試過約人由五點半一路改時間改到八點幾先成功交收,好彩果日老婆臨時有order比我做,先至無咁戇居等幾個鐘頭。
eddie3291 發表於 2012-2-7 06:47:50 | 只看該作者
唔好玩啦,你話順路咋,岩先買唔得? 你開1000 我話800 你話唔得咪唔買,就係咁簡單,你大人黎嫁,小朋友咩,我諗左5分鐘都即刻打比你,重想點,有強姦,就冇局賭,有咩唔岩就打電話比我,打比你又冇人聽,依家重話人,攪笑咩

補充內容 (2012-2-7 06:53):
第2日 打比你都冇人聽,我重留言比你話唔要,唔怪得我地香港比人話服務態度差啦,原來問下價就要買,你要嘈就打電話比我,攪咁多野,比人笑死
eddie3291 發表於 2012-2-7 07:44:33 | 只看該作者
eddie3291 發表於 2012-2-7 06:47
唔好玩啦,你話順路咋,岩先買唔得? 你開1000 我話800 你話唔得咪唔買,就係咁簡單,你大人黎嫁,小朋友咩,我諗左 ...

你重話o係香港仔番荃灣順路過黎,講到自己白行紅隧........吹水吹到,可能你想行西隧,我唔岩
kahungboy 發表於 2012-2-7 12:49:37 | 只看該作者
故仔睇兩面~
通常公說公有理, 婆說婆有理~
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 12:28:06 | 只看該作者
唔好玩啦,你話順路咋,岩先買唔得? 你開1000 我話800 你話唔得咪唔買,就係咁簡單,你大人黎嫁,小朋友咩,我諗左 ...

1) 件野我賣$1000 ,你還$800, 我回你$1000 先賣我有咩唔岩?
2)我有迫你買? 你唔岩點解唔即時同我講唔要?點解留左俾你你先話唔要?點解你出爾反爾?
3)我等一時間同你講我身在西環家住荃灣,問你咩位置,你話住土瓜環,仲係的士司機,甘我而. 家問你呢位的士大哥,我由西環去土瓜環唔行紅隧唔通行西隧去你度?
4)我有保留你同我的pm 洗唔洗俾你重溫? 等你回憶番果晚對話?
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 12:28:59 | 只看該作者
eddie3291 發表於 2012-2-7 07:44
你重話o係香港仔番荃灣順路過黎,講到自己白行紅隧........吹水吹到,可能你想行西隧,我唔岩

1) 件野我賣$1000 ,你還$800, 我回你$1000 先賣我有咩唔岩?
2)我有迫你買? 你唔岩點解唔即時同我講唔要?點解留左俾你你先話唔要?點解你出爾反爾?
3)我等一時間同你講我身在西環家住荃灣,問你咩位置,你話住土瓜環,仲係的士司機,甘我而. 家問你呢位的士大哥,我由西環去土瓜環唔行紅隧唔通行西隧去你度?
4)我有保留你同我的pm 洗唔洗俾你重溫? 等你回憶番果晚對話?
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 12:35:41 | 只看該作者

重有就係 你既然甩我低同埋我已經向有關管理人員投訴你 我冇必要接你電話!
lingryan 發表於 2012-2-8 14:56:23 | 只看該作者
算係咁架啦買家唔要...都有打過比電話比你, 我就電話都冇個比人放完飛機, 番到泥係二手投訴區吐兩句苦水, 仲要比人窒, 個買家聲仲話當日電話"剛剛冇電"war
eddie3291 發表於 2012-2-8 16:55:37 | 只看該作者
mimo 發表於 2012-2-8 12:28
2)我有迫你買? 你唔岩點解唔即時同我講唔 ...

大家睇下,唔買千其唔好問,唔係會比人小........諗下買唔買都唔得,問左一定要買,c兄真係高
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 16:58:03 | 只看該作者
lingryan 發表於 2012-2-8 14:56
算係咁架啦買家唔要...都有打過比電話比你, 我就電話都冇個比人放完飛機, 番到泥係二手投訴區吐兩句苦水, 仲 ...

ching ....係信用問題...如果個個諗住唔要就打番俾人話唔要,甘係咪濫用左討論區買賣原則? 一個甘好甘方便渠道點解要甘做? 請大家要正視同自律!
eddie3291 發表於 2012-2-8 17:03:08 | 只看該作者
mimo 發表於 2012-2-8 16:58
ching ....係信用問題...如果個個諗住唔要就打番俾人話唔要,甘係咪濫用左討論區買賣原則? 一個甘好甘方便 ...

勁,原來討論區買賣係唔比人諗買唔買(mimo講)
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 17:08:49 | 只看該作者
eddie3291 發表於 2012-2-8 16:55
大家睇下,唔買千其唔好問,唔係會比人小........諗下買唔買都唔得,問左一定要買,c兄真係高

我迫你買? 甘點解你又會問我打wargame果d電試唔試到? 你又話得果d電在手可以試? 你又話驚個cooker會唔熱? 唔通呢d都係我迫你同我講?

如果我係你我會從今次件事學識咩叫責任!
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 17:10:40 | 只看該作者
eddie3291 發表於 2012-2-8 17:03
勁,原來討論區買賣係唔比人諗買唔買(mimo講)

我迫你買? 甘點解你又會問我打wargame果d電試唔試到? 你又話得果d電在手可以試? 你又話驚個cooker會唔熱? 唔通呢d都係我迫你同我講?

如果我係你我會從今次件事學識咩叫責任!
mclok 發表於 2012-2-8 17:13:59 | 只看該作者
mimo 發表於 2012-2-8 17:10
我迫你買? 甘點解你又會問我打wargame果d電試唔試到? 你又話得果d電在手可以試? 你又話驚個cooker會唔熱? ...

位師兄有冇約實曬時間地點先?
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 17:18:36 | 只看該作者
mclok 發表於 2012-2-8 17:13
位師兄有冇約實曬時間地點先?

呢位ching真係心水清...係有約時間同地點的
mclok 發表於 2012-2-8 17:20:22 | 只看該作者
mimo 發表於 2012-2-8 17:18
呢位ching真係心水清...係有約時間同地點的

如果佢講明話要,且有約實時間.咁呢位師兄(EDDIE)就唔岩!
除非你係交收之前話唔要.(只少都要係賣家出門前)
 樓主| mimo 發表於 2012-2-8 17:29:25 | 只看該作者
mclok 發表於 2012-2-8 17:20
如果佢講明話要,且有約實時間.咁呢位師兄(EDDIE)就唔岩!
除非你係交收之前話唔要.(只少都要係賣家出門前 ...

CHING...明白事理!