RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2901|回復: 8
收起左側

有冇師兄有玩1:4慨越野電單車&街呔呀

foxx 發表於 2012-5-12 23:11:18 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
請問 有冇師兄有玩1:4慨ARX 540 or VMX450 越野電單車&街呔呀?你哋去開邊度放車多呢,有gyro係咪真係易玩好多㗎呢?我玩緊SB5執車執到腳軟呀!所以我想入番部嚟玩,各位師兄請指教一吓,Thanks
skwumail 發表於 2012-5-13 20:26:08 | 顯示全部樓層
我有玩anderson m5,有gryo基本上係唔會跌車既,就算完全停底都可以起反身,
真係幾過癮
redmond 發表於 2012-5-14 06:21:36 | 顯示全部樓層
skwumail 發表於 2012-5-14 11:05:38 | 顯示全部樓層
我都係剛剛玩,暫時未爛野,所以都唔知易唔易搵
room1628 發表於 2012-5-14 12:36:59 | 顯示全部樓層
回復 skwumail 的帖子

師兄我都買咗部Anderson M5,但未試車!都想知邊到有parts賣。。。真係要週圍揾下。
 樓主| foxx 發表於 2012-5-14 18:01:38 | 顯示全部樓層
skwumail 發表於 2012-5-13 20:26
我有玩anderson m5,有gryo基本上係唔會跌車既,就算完全停底都可以起反身,
真係幾過癮

多謝各師兄分享心得,咁師兄通常係邊樹玩車?想見識吓gyro嘅威力·
po2 發表於 2012-5-14 23:34:56 | 顯示全部樓層
room1628 發表於 2012-5-14 12:36
回復 skwumail 的帖子

師兄我都買咗部Anderson M5,但未試車!都想知邊到有parts賣。。。真係要週圍 ...

最緊要換個鋼大減和鋼麽打齒.
jf813 發表於 2012-5-18 10:06:13 | 顯示全部樓層
Anderson almost impossible to find parts....  ARX540 la.
po2 發表於 2012-5-18 11:40:41 | 顯示全部樓層
Parts有,睇你知吾知姐.