RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2730|回復: 4
收起左側

各位買家賣家請小心呢位F888!

Alanw 發表於 2014-2-14 17:22:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
話說呢位人兄出咗個post想買SP Program Card,正常地pm佢有全新嘅Program Card 可賣比佢,係年廿九個晚就比咗相佢睇。呢位人兄係年三十當日都有聯絡我去傾張card嘅野,我都有係電話度答佢。到咗年初一朝早10點左右又打電話比我又what’s app 我問野,我都照答!到年初二,佢係what’s app 度覆我話「OK交易」!跟住我就約佢時間同地點,佢話唔得!OK冇所謂咪再約佢聴日,佢又話唔得要「個新年後OK」!咁即係點呀?大年初一都過咗唔係要等到過埋「正月」或者2014年至買呀!當時真係有D火咪問佢即係幾時呀?之後就冇再覆啦!OK咁都算!或者人哋有事唔得住姐!於是,係上星期五同今日都再what’s app 佢問吓究竟要定唔要?到現在都冇覆過!

其實,都係一句姐!應承咗話要,之後話唔要我都冇計!我都冇辦法迫個買家要咗張Program Card 架!但係呢位人兄三番四次追問都唔肯回覆人哋,真係極之冇品兼冇禮貌!

所以,其他師兄同呢位人兄交易的話請小心!
Subie 發表於 2014-5-29 07:37:48 | 顯示全部樓層
與上朮人事,我也有類同事情發生,谢谢alanw ching. 所以有防備。大家請留意。
markmok1707 發表於 2014-5-29 08:57:54 來自手機 | 顯示全部樓層
師兄,昨日先和F888再次交收,冇問題喎,準時有禮,已經交收多次
gos 發表於 2014-5-29 13:52:57 來自手機 | 顯示全部樓層
我也和F888師兄交收過兩次, 冇異樣。會唔會唔同人呢?
回答 發表於 2014-5-29 15:23:52 | 顯示全部樓層
不是佷貴的嘛?要想咁耐