RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2192|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[新手]想了解多dd先買車

tso 發表於 2014-10-3 00:42:20 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
幾年前玩過 之後賣左一直冇時間再玩返
我同另外1個人都想買返黎玩
不過隔左咁耐想知道d情況先出車

1.  scania r620個盒係咪唔連新燈同聲??(新款Benz都想知)
2.  控邊隻比好(最好就平靚正啦)
3.  頭+架+控+燈聲組+電腳+電  係咪就齊曬玩得??(唔計另外改裝)

暫時想知道既係呢幾個問題
GTR-34 發表於 2014-10-4 22:45:06 | 只看該作者
1. 唔連電子野架
2.又要平,又要靚,又要正,大陸控。
3.唔濟都玩得。行得就玩得架啦
cc4321 發表於 2014-10-6 10:34:17 | 只看該作者
1.有二款,一款剩車一部,一款有連埋燈控電全套砌好
2.世事無咁完美,平就大陸控,靚同正就日本控
3.要玩得唔需要買咁多野,簡簡單單一部車,一舊電,電變同一枝2ch控就玩到(但轉唔到波)
zenyu 發表於 2014-10-6 12:22:54 | 只看該作者
1: 無
2: 簡簡單單 4ch 控 (2.4控會貴啲,am/fm控就平啲)
3: 車,啤令,噴油,控,電,叉機,03燈聲組(3t+3.1)
基本上已經簡單玩到了
搖控豪 發表於 2014-10-7 20:26:01 來自手機 | 只看該作者
1.係唔連嫁。2.T6J都可以嫁啦。3.我都係玩淨頭先嘅,我用3.1M燈