RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4966|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

急娜超大(七十吋)瑪麗皇后二號郵輪已有售

fy789 發表於 2015-3-7 21:48:59 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

http://shop.graupner.de/webuerp/servlet/AI?ARTN=2217

http://www.cmc-versand.de/Graupn ... -2-arnr-6-2217.html

Specification
Overall length, approx. : 1752 mm
Beam, approx.: 205 mm
Scale: 1:200
All-up weight, approx.: 7000 g
Total weight (g) RC incl.: 17000 g
Overall height approx.: 470 mm

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

利申:我同急娜及其銷售商冇任何生意關係。

zeda 發表於 2015-3-7 21:55:57 | 只看該作者
very beautiful but expensive
 樓主| fy789 發表於 2015-3-7 22:01:52 | 只看該作者

我要儲定錢買架大車嚟載呢隻可以令黃蜂仔師兄流汗嘅大船先。
正宗一闊三大。

咁大隻船萬零蚊抵玩。
JCMAN 發表於 2015-3-8 12:57:30 來自手機 | 只看該作者
海洋綠洲號,正!
Annie268 發表於 2015-3-8 14:23:19 來自手機 | 只看該作者
正呀……
鍵仔 發表於 2015-3-8 14:23:23 | 只看該作者
fy789 發表於 2015-3-7 22:01
正宗一闊三大。

我同海峰訂咗隻  ...  Q       
CMCheng 發表於 2015-3-8 15:07:20 | 只看該作者
現在Graupner的成品船,係邊度生產呢?
 樓主| fy789 發表於 2015-3-8 15:11:37 | 只看該作者
CMCheng 發表於 2015-3-8 15:07

應該喺中國大陸,不過掛得急娜品牌應有一定QC及質素。
 樓主| fy789 發表於 2015-3-8 15:22:31 | 只看該作者
鍵仔 發表於 2015-3-8 14:23
我同海峰訂咗隻  ...  Q

呢位鍵仔記師兄就真係識貨 ,即刻入貨,不愧俾人叫宇宙玩具大王。
隻船行四個類似z-drive, 叫azi-pod, 每個最多可左右轉45度,
實現無舵轉向,同真船一樣,又有橫車,可加八個zone LED 燈仔,加上成六尺船身,
肯定全池瞩目,引來各船友嘅羨慕同妒忌,威盡全池。

急娜嚟緊有幾隻新船都值得期待:

WP SK 32 HARRO KOEBKE (ARTR, Kit):

登錄/註冊後可看大圖

Graupner 2072 - WP Taucher O.Wulf 6RC Boot (Kit):

登錄/註冊後可看大圖

Graupner Nordic Ocean Tug (ARTR, Kit):

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

鍵仔 發表於 2015-3-8 15:30:48 | 只看該作者
CMCheng 發表於 2015-3-8 15:07

Ching  

1.  http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=43695552562   
CMCheng 發表於 2015-3-8 16:44:30 | 只看該作者
感謝各位師兄!因為我都見淘寶有一樣的產品,但不知是仿製品,或B貨,還是根本同歐洲賣的一模一樣。
shvictor 發表於 2015-3-8 19:34:34 | 只看該作者
fy789 發表於 2015-3-8 15:22
呢位鍵仔記師兄就真係識貨 ,即刻入貨,不愧俾人叫宇宙玩具大王。
隻船行四個類似z-drive, 叫azi-pod, 每 ...

海峰尼款係將個摩打,有外殻包住,直出浸落水
138168 發表於 2015-3-8 20:55:55 | 只看該作者
fy789 發表於 2015-3-7 22:01
正宗一闊三大。

嘩! 正野呀 , 搬70 吋咁長既大船, 唔使流好多汗姐,使成萬銀, 物有所值,