RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2677|回復: 6
打印 上一主題 下一主題
收起左側

DJI phantom 剪片軟件

gotit 發表於 2015-7-7 13:04:59 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
DJI phantom 剪片軟件  請問大家有無好介紹... 用緊GOPRO STUDIO 唔太好用. THANKS
solaris8x86 發表於 2015-7-7 13:18:11 | 只看該作者
唔知DJI有無出過Phantom専用剪片軟件......haha.... 你想問一般HD video"剪片軟件"吓話? 今回又有分入門專業架喎,你要邊個組別先?
 樓主| gotit 發表於 2015-7-7 14:03:04 | 只看該作者
我想要REMOVE 個魚眼效果, 有無好介線.
kkfok1031 發表於 2015-7-7 16:02:46 | 只看該作者
Premiere Pro 和 AE 都可以
solaris8x86 發表於 2015-7-7 16:39:49 | 只看該作者
gotit 發表於 2015-7-7 14:03
我想要REMOVE 個魚眼效果, 有無好介線.

PC幫你唔到,Mac上可以用Final Cut Pro + Alex4D解決魚眼問題。

http://www.macprovideo.com/hub/p ... -gopro-hero-footage
http://www.alex4d.com/7-alex4d-wide-angle-fix-effect
Annie268 發表於 2015-7-8 00:42:27 來自手機 | 只看該作者
Very good..
 樓主| gotit 發表於 2015-7-8 11:56:12 | 只看該作者
THANKS