RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3678|回復: 10
收起左側

請問有冇師兄見到星星 豹式G型邊樹有貨同抵?

樓主| Jagdtiger1944 發表於 2016-5-7 14:54:40 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
幾間都冇...
panerai 發表於 2016-5-7 17:44:08 來自手機 | 顯示全部樓層
趕唔趕住玩?
星星黎緊出新坦克,
Jagdpanzer LANG

借圖

樓主| Jagdtiger1944 發表於 2016-5-7 21:04:40 | 顯示全部樓層
Jagdpanzer IV係正, 不過都係收左豹G呢D二戰必修科目先... 依家重砌緊部JS-2今日先Cut完擋泥板,今晚改埋汽水罐鋁皮造戰損...  重未開波噴油舊化... RC Tank條路真係好遙遠,重有部Tiger未開...不過Yen平買左先算....  不過呢部知唔知幾時出?
zexel33 發表於 2016-5-8 23:35:48 來自手機 | 顯示全部樓層
點解唔出T34先T.T
 樓主| Jagdtiger1944 發表於 2016-5-9 07:35:38 | 顯示全部樓層
zexel33 發表於 2016-5-8 23:35
點解唔出T34先T.T

可以用番Panzer IV套野,慳一大筆開發成本...  
panerai 發表於 2016-5-9 08:25:05 | 顯示全部樓層
有兩隻喺手就唔駛急啦⋯⋯
CarsonL 發表於 2016-5-9 19:25:06 | 顯示全部樓層
星星一雞兩味已成習慣!
主要都係共用底盤, 由當時 KV 開始~
KV > KV2
Panther > Jagdpanther
Sherman > Super Sherman
Panzer IV > Jagdpanzer LANG
CarsonL 發表於 2016-5-9 19:30:39 | 顯示全部樓層
Panther 偉哥應該有呀~
不過唔你你有興趣星星以外既 Panther 呢?
仲要係 F turret.
http://www.dklmrc.com/[RTDE]_116_RC_Panther_F_-_ARTR_set/p2389473_15769040.aspx

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Jagdtiger1944 發表於 2016-5-9 22:12:48 | 顯示全部樓層
CarsonL 發表於 2016-5-9 19:30
Panther 偉哥應該有呀~
不過唔你你有興趣星星以外既 Panther 呢?
仲要係 F turret.

Thanks! 但我新手電子果D改來改去真係唔識... 星星一套過先岩我呢D入門Level.... 岩岩托左部豹式G型番來~  睇左食粥冇,得豹2A6,Tiger,Type 10...  最後去左宏X 4588
 樓主| Jagdtiger1944 發表於 2016-5-9 22:25:39 | 顯示全部樓層
CarsonL 發表於 2016-5-9 19:25
星星一雞兩味已成習慣!
主要都係共用底盤, 由當時 KV 開始~
KV > KV2

如果一雞兩味埋ISU-152,ISU-122就正....

今日先知原來Carson哥你比我果包六角螺絲頭係比我改活動備用履帶扣.....  實在太正,改戰損一流 ! Thanks

JS-2 又mood到玩左兩日... 造前泥板戰損,界後泥板...係咁多,重要界完先知見到底兜邊穿崩...又要界埋底兜

CarsonL 發表於 2016-5-15 15:36:18 | 顯示全部樓層
JS-2!