RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4810|回復: 6
收起左側

[賽事分享:] Rcmart X TSW K+M 陀地挑戰賽(第三回)

樓主| CYLeung 發表於 2017-1-31 06:14:12 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
活動: Rcmart X TSW K+M 陀地挑戰賽(第三回)
地點:天水圍公園遙控車場(近天榮站)
日期:2017年2月26日(日)
時間:12:00-18:00
主要車種:Xpresso M1,K1,FWD m車,應該mtsm, ABC金仔為多,其他4虛後虛DIY亦可
主要動力:後驅17.5NA 2400kv及前驅13.5NA 3200kv為多,其他有刷冇刷BT亦可
活動內容:同上次一樣,拉龍,直路起步,大合照,抽獎等等
請多多支持此聚會

*此活動系自願性質參與,因為只系一個網聚,而我地並沒有包場,請大家保持自律。
同時亦提醒大家,閣下的財物或因車輛碰的損失,必須由閣下自己負責

常見問題:
Q1:冇mylap 點比賽?
A1:可能好多人對個活動名有誤解,「挑戰賽」我地意思系同班陀地挑下機,一齊玩,一齊研究下,交流下,分享心得,令到大家一齊進步

Q2:我冇13.5或17.5,玩唔玩得架?
A2:當然得,咩摩打都得,咩電變都得,只要大家玩得開心就得,當然啦,開得13.5NA3200kv呢個條件系為左可以同功同籌,操控技術上分高低更有樂趣。

Q3:我冇K/頭轆m wo,可否一齊玩?
A3:當然都系可以,但當然又系同A2一樣,同功同籌同線位最好玩

Q4:場內多數人玩緊咩車呀?
A4:主要為xpresso K1/M1, ABC Gambado 及mtsm 啦

Q5: rcMart贊助架wo, 會唔會有咩禮物架?
A5:應該系會有既,至於有d咩要等rcMart更新資訊或者你黎咪知lor,反應愈熱烈,禮物愈豐富!

禮物如下,如有加減或更改將不會另行通知:
先透露有ABC hobby m車殼
(其他有待update)
 樓主| CYLeung 發表於 2017-1-31 06:15:41 來自手機 | 顯示全部樓層
第二回精華重溫
 樓主| CYLeung 發表於 2017-1-31 09:32:50 | 顯示全部樓層

歡迎加入天水圍facebook專頁:
https://www.facebook.com/groups/1433073470345470/
226 TSW m車聚,為方便安排人數、流程及禮物,有意參加者希望大家可以先報名,希望做到禮物可以人人有份,如禮物不夠可能會為有報名的先進行抽獎,希望大家可以踴躍在此post報名及參與,暫時名單如下:
1 CY
2 金毛
3 樂
4 EW
5 兆
6 家樂
7 老虎基
8 波板糖
9 Tieria
10 James Lee
11 Peter
12 偉哥
13 輝哥
14 安叔
15 偉叔
16 大聲公
17 南
18 昆哥
19 花會1
20 花會2
21 花會3
22 花會4
23 花會5
24 呀一
25 成
26 華記
27 Anthony
28 Anthony個仔
29 波叔
30 貴哥
31 johnson
32 mark

波板糖 發表於 2017-1-31 23:05:01 | 顯示全部樓層
掂!
 樓主| CYLeung 發表於 2017-2-14 10:11:30 | 顯示全部樓層
去左呢個板既
 樓主| CYLeung 發表於 2017-2-17 08:06:36 來自手機 | 顯示全部樓層
-rcmart贊助ABC hobby mugen CRX pro2 cyber m車殼,還有更多禮品會update

-ACO車場及GQ R/C product 贊助 ACO全日通入場費2個及GQ m車胎2套
 樓主| CYLeung 發表於 2017-2-23 19:26:19 來自手機 | 顯示全部樓層