RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5037|回復: 4
收起左側

2018靜岡展 - 3RACING新M車

樓主| AMAT 發表於 2018-5-10 11:10:20 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

呢架有趣喎~

不過,都係要講..... LAYOUT有啲似M07/05......
當然,DETAIL其實唔同。

10000YEN未計稅定價,非常有競爭力~
連日本仔都O咗咀話抵到爛。
應該又會一班人係渡船街到玩~

https://www.rcmonkey.jp/2018/05/20183racing-mkit-mini-mg.html

樓主| AMAT 發表於 2018-5-10 11:14:29 | 顯示全部樓層
 樓主| AMAT 發表於 2018-5-12 12:10:45 | 顯示全部樓層
https://www.facebook.com/3racingFans/videos/1798180836894772/
老闆車架解說~

架車會五月底發售
tamiyafan 發表於 2018-5-12 21:35:42 | 顯示全部樓層
唔貴又買得過喎, 要睇 d 齒掂唔掂, 用唔用到 13.5 行 turbo
 樓主| AMAT 發表於 2018-5-13 01:16:06 | 顯示全部樓層
tamiyafan 發表於 2018-5-12 21:35
唔貴又買得過喎, 要睇 d 齒掂唔掂, 用唔用到 13.5 行 turbo

佢出得用SPUR GEAR,應該都可以用得多過田宮M車。
13.5T應該冇問,我估。

係有冇人用到去10.5或以下唧....