RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3559|回復: 5
收起左側

假如孖星出 F104V2GT、RM01MGT...

樓主| sfdo 發表於 2018-8-17 11:04:50 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
1. 假如孖星出 F104V2GT kit,配現時 TT01/TT02流行車殼,
你估會否少好多人玩 TT01/TT02
2. 假如孖星出 RM01MGT,配現時 M04/M06 流行車殼,
你估會否少好多人玩 孖星M車?
3. 假如 3Racing 一早出咗 M113GT ,
你估 MG EVO/件 仲會唔會有咁多人買呢?
sean2013 發表於 2018-8-17 12:16:15 | 顯示全部樓層
F104V2GT 後驅?
RM01M GT 後驅?
hing830 發表於 2018-8-17 13:08:06 | 顯示全部樓層
其實會唔會出,可用M車呔及殼,還可調校210-239mm,車架係12仔?
 樓主| sfdo 發表於 2018-8-18 22:24:28 | 顯示全部樓層
hing830 發表於 2018-8-17 13:08
其實會唔會出,可用M車呔及殼,還可調校210-239mm,車架係12仔?

呢個係我夢想車。
其實 YOKOMO 都出過類似我心中嘅夢想車,但冇件冇得傾

樓主| sfdo 發表於 2018-8-18 22:36:09 | 顯示全部樓層
sean2013 發表於 2018-8-17 12:16
F104V2GT 後驅?
RM01M GT 後驅?

後驅都係其次,關鍵係 Direct drive。

樓主| sfdo 發表於 2019-1-1 19:34:33 | 顯示全部樓層
F103GT 即將有得買,好野
如果代理商大發慈悲肯入呢架車嘅零件,你地又估下有幾多玩緊入門 Touring 嘅人轉玩 F103GT 呢?
至少,我好可能會放棄我架 Teamsaxo 12仔轉玩 F103GT ,因為頭擔用料同造工好麻麻...