RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: Unkle
收起左側

大家去邊度放車多?

Fai2018 發表於 2018-9-2 23:22:13 來自手機 | 顯示全部樓層
請問師兄沙田大會堂/沙田中央公園邊個位啱放車
 樓主| Unkle 發表於 2018-9-3 11:40:18 | 顯示全部樓層
Fai2018 發表於 2018-9-2 23:22
請問師兄沙田大會堂/沙田中央公園邊個位啱放車

沙田大會堂大樓梯裡面,婚姻註冊處個邊都ok,沙田中央公園範圍大,睇你玩咩車種
kcliu02 發表於 2018-9-4 13:35:29 來自手機 | 顯示全部樓層

我有路碟/跳台,有冇人一齊玩呀?
觀塘海濱公園空地玩(九龍麵粉廠對面)。
如果多人市區玩不如開個 buggy 約玩whatsapp群呀?
jackyrc 發表於 2018-9-4 14:53:04 | 顯示全部樓層
facebook 群好D呵.我可以去觀賞你們的照片.
 樓主| Unkle 發表於 2018-9-5 21:06:26 | 顯示全部樓層
kcliu02 發表於 2018-9-4 13:35
如果多人市區玩不如開個 buggy 約 ...

ok

樓主| Unkle 發表於 2018-9-5 21:16:34 | 顯示全部樓層
kcliu02 發表於 2018-9-4 13:35
如果多人市區玩不如開個 buggy 約 ...

師兄你好多車喎
sfdo 發表於 2018-9-13 21:23:52 | 顯示全部樓層
大圍呢度我覺得OK,地方唔算好大,好在係唔怕落雨。

樓主| Unkle 發表於 2018-9-13 21:58:35 | 顯示全部樓層
sfdo 發表於 2018-9-13 21:23

Not bad

MonsterDDT 發表於 2018-9-14 09:40:44 來自手機 | 顯示全部樓層
sfdo 發表於 2018-9-13 21:23

嵐岸隔離橋底新啲啲,大啲啲,乾淨啲啲。
LL730 發表於 2018-9-14 22:13:12 來自手機 | 顯示全部樓層
講真,HighwayDept下大把橋底可供症苦起設施給市民
 樓主| Unkle 發表於 2018-9-15 10:05:40 | 顯示全部樓層
LL730 發表於 2018-9-14 22:13
講真,HighwayDept下大把橋底可供症苦起設施給市民

政府點會咁好死,比撻地你班車友,所以玩Buggy師兄有d已轉玩其他車種,師兄住邊頭可以既話大家出黎吹水
 樓主| Unkle 發表於 2018-9-15 10:19:32 | 顯示全部樓層
Unkle 發表於 2018-9-15 10:05
政府點會咁好死,比撻地你班車友,所以玩Buggy師兄有d已轉玩其他車種,師兄住邊頭可以既話大家出黎吹水
...

工廠大廈整個地氈場都好呀,可惜只有Mini z
 樓主| Unkle 發表於 2018-9-15 10:38:17 | 顯示全部樓層
Unkle 發表於 2018-9-15 10:19
工廠大廈整個地氈場都好呀,可惜只有Mini z

其實有無師兄用Buggy換海綿呔落JV場玩過?
LL730 發表於 2018-9-15 22:05:45 來自手機 | 顯示全部樓層
有見過,兩年前有位師兄用架LC Racing
telry 發表於 2018-9-21 01:53:16 | 顯示全部樓層

搵一日 去恐龍坑 但係google map唔知點上去
TommyT2018 發表於 2019-1-4 01:37:49 | 顯示全部樓層
屯門蝴蝶灣公園同屯門公園玩車得唔得??
我淨鍾意沙灘車, rock racer, 坦克車之類
我啲車買了都未出街玩過