RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 5989|回復: 11
收起左側

想買部1:10 4wd 入倉玩,邊部好?

樓主| rcson 發表於 2019-3-3 23:43:13 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
想買部1:10 4wd 入倉玩,初步睇中呢三部
yokomo yz4 sf
xray xb4 2019
team associated rc10b64

邊部比較硬淨?因為唔想比1:8 一撞就散

另外parts 易買程度方面,好似rc10b64 比較優勝,rcmart 都有入貨,而另外兩架嘅parts 應該只能喺外國網站購買?

唔該各位幫手分析一下

Marco明 發表於 2019-3-3 23:57:48 | 顯示全部樓層

最方便梗係tekno eb410.....倉入面parts全齊.....即買即换
AMAT 發表於 2019-3-4 00:10:12 | 顯示全部樓層
好相信,邊一部俾1/8撞都會散~
blackshark3 發表於 2019-3-4 01:23:39 | 顯示全部樓層
入倉玩,Tekno係梗膽
macrossvf1a 發表於 2019-3-4 02:37:18 | 顯示全部樓層
就算玩EB410都不可能同8仔硬拼
 樓主| rcson 發表於 2019-3-4 12:02:18 | 顯示全部樓層
eb410 咩定位?世界賽好似唔見佢蹤影
Unkle 發表於 2019-3-4 21:22:03 | 顯示全部樓層
rcson 發表於 2019-3-4 12:02
eb410 咩定位?世界賽好似唔見佢蹤影

buy 1/8 Tekno 48.4 $3980i'll buy eb410 soon

Unkle 發表於 2019-3-4 21:34:54 | 顯示全部樓層
之前我都開post問D師兄,結果我都買左部1/8 buggy,我睇好多YouTube 鬼佬d片都很難抉擇,部Tekno eb410我遲d會買
Andrew168 發表於 2019-3-14 11:23:51 | 顯示全部樓層
個人經驗, 入倉玩都係 1/8 有保障
Andrew6612 發表於 2019-8-30 10:20:43 | 顯示全部樓層
Lali warehouse have HB D418 and Tekno EB410 both are good choice since there are parts. For Xray, Yokomo  and Associated, they are good cars but need to order parts from Amain or RC mart.
啊甘 發表於 2019-9-3 13:00:05 來自手機 | 顯示全部樓層
B74 正
otis83 發表於 2019-9-3 13:49:58 | 顯示全部樓層
師兄可以留意下1/10 4WD Truggy 係倉玩算係一部中性啲嘅車