RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4298|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

五月十九日.西公龍文娛之地皮計劃.胎死腹中....!!

老占 發表於 2007-5-19 16:41:17 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
由於: 天公不做美.貴人出門招風雨等等 

五月十九日.拖頭貨車.西九龍文化地標巡遊.官方聚會(取消)...!! 

敬希各手足師兄們.... 礙於天雨關係.... 

〔大會〕經過有如董健華先生八萬五建屋計劃.... 

周長的(深思熟慮)後....!! 發現香港地區普遍的(結構性問題)....!! 

受亞熱帶(乳暈)一道低壓糟影響.... 決定取消原有之尖沙咀示威巡遊....   

希望該十八名已報各參加遊行的發燒友們.... 保持忍耐....   

保持冷靜的平常心.... 遙控重工株式會社將儘快安排下一輪節目 

順延至下星期六.五月廿六日再戰江湖 

無論: 帶左車返工既朋友.整夜未眠改裝或叉飽電既朋友 

整裝待發.人車合一保持最佳狀態.... 於六四前再一次準備出擊 

詳情請密切留意遙控工房最新匯報及公告.... 謝謝 

有勇冇謀 發表於 2007-5-19 16:46:56 | 只看該作者

test

原帖由 老占 於 2007-5-19 16:41 發表

非常可惜
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 16:49:44 | 只看該作者
在打出(十七個)電話聯絡您們取消活動之前

在下抱著極度沉重的心情.... 去撥出每一個電話通知手足們....

情況就像決定出兵攻打伊拉克一樣.... 既不忍亦無奈....

當發出十七個工房短訊.及將電話全數撥出通知師兄弟後....

就知道呢幾日準備的一切.... 近來興奮期待的心情....

一切告吹.... 希望下一次的約會.... 能如期順利舉行....

MAZDA 發表於 2007-5-19 16:54:57 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2007-5-19 16:41 發表
由於: 天公不做美.貴人出門招風雨等等 

五月十九日.拖頭貨車.西九龍文化地標巡遊.官方聚會(取消)...!! 

敬希各手足師兄們.... 礙於天雨關係.... 

〔大會〕經過有如董健華先生八 ...

老占! 下星期六我想來親熱鬧 , 可不可 ?!
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 17:14:27 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2007-5-19 16:54 發表

老占! 下星期六我想來親熱鬧 , 可不可 ?!

連人帶車參與.會否比較沒那麼沉悶? 
中遠 發表於 2007-5-19 17:16:11 | 只看該作者

由於之前情況緊急,現在補番報band,小弟係am27.095,下星期六捲土重來拉。。。
 樓主| 老占 發表於 2007-5-19 17:23:30 | 只看該作者
原帖由 中遠 於 2007-5-19 17:16 發表
由於之前情況緊急,現在補番報band,小弟係am27.095,下星期六捲土重來拉。。。

感謝閣下對大會的支持及厚愛 

請多多包容

樓主| 老占 發表於 2007-5-19 17:24:36 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2007-5-19 16:46 發表

非常可惜

絕對是 
chan951130 發表於 2007-5-19 17:50:43 | 只看該作者
下星期六一樣PM7:30?是的話星期6打電話比我92213519
dalelee 發表於 2007-5-19 18:15:55 | 只看該作者
o.....................我的出前一丁在我的中心死亡......................
被小小朋友整到total lost..................
下一次唔可以帶番中心la
佢地用坦克車撞我的出前一丁ar...............................................
鐵佬 發表於 2007-5-19 18:53:05 | 只看該作者
原帖由 dalelee 於 2007-5-19 18:15 發表
o.....................我的出前一丁在我的中心死亡......................
被小小朋友整到total lost..................
佢地用坦克車撞我的出前一丁ar..................... ...

KAKAKAKAK家家食出前一丁,有美味有歡笑.........................
lajar 發表於 2007-5-19 19:01:16 | 只看該作者
睇嚟小弟隻手無咁快好

登錄/註冊後可看大圖
,
番唔到工 ,繼續支持西九龍文娛之塔皮計劃...sorry,地皮計劃先真
新手李文   
雞仔拖頭  FM 40.810

登錄/註冊後可看大圖
lajar 發表於 2007-5-19 19:06:27 | 只看該作者
原帖由 dalelee 於 2007-5-19 18:15 發表
佢地用坦克車撞我的出前一丁ar..................... ...

我夜晚係樓下公園玩,D細路係咁追....又驚撞到佢(或佢地撞車 )....
但係叫極唔聽!!!攪到而家要過左11点先夠膽落街玩
dm9261 發表於 2007-5-19 19:14:50 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-5-19 19:06 發表

我夜晚係樓下公園玩,D細路係咁追....又驚撞到佢(或佢地撞車 )....
但係叫極唔聽!!!攪到而家要過左11点先夠膽落街玩

唔洗咁喎  你由得佢地玩下  見唔對路就行埋去  佢地就散開架啦
啊賢 發表於 2007-5-19 19:17:18 | 只看該作者

回復 #1 老占 的帖子

老占我一定支持你既~!
下星期6我一定到~!
MAZDA 發表於 2007-5-19 19:22:50 | 只看該作者
原帖由 老占 於 2007-5-19 17:14 發表

連人帶車參與.會否比較沒那麼沉悶?   

我咁係會埋出車的 , 但睇下個日出VOLVO FH12 還是田宮xb 的GTR34 私家車......
MAZDA 發表於 2007-5-19 19:33:55 | 只看該作者

我下星期六想來 , 而家報埋BAND

volvo FH12 (陽江運輸) , 得拖頭 , 冇貨櫃: FM35.160

如果部FH12 有問題或其他原因會出田宮XB GTR-34 : AM27

唔知歡唔歡迎...
chan951130 發表於 2007-5-19 20:06:35 | 只看該作者
下星期6不要下雨
chrischan4165 發表於 2007-5-19 20:11:37 | 只看該作者
落雨乜節目都冇
bumper 發表於 2007-5-19 20:51:37 | 只看該作者
玩車先黎落雨.........................................

唔怕啦,下星期六再玩過嘛

唔該老占兄連日來勞心勞力,希望下星期各手足都可以出席,唔好白費老占兄的心血