RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4413|回復: 7
收起左側

雙鷹挖泥車

樓主| AMAT 發表於 2020-2-9 14:44:22 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

價錢平到399,但功能絕唔輸蝕啲萬萬聲嘅,功能一啲都唔玩具級。

抵玩!

lacarmatorc 發表於 2020-2-10 16:46:22 | 顯示全部樓層
邊度買?
 樓主| AMAT 發表於 2020-2-13 18:44:03 | 顯示全部樓層

旺角仁安果到有間鋪頭賣,都幾多款式下。
ROVER123 發表於 2020-2-14 11:01:02 | 顯示全部樓層
..嘩! 4舊有找, 抵食挾大件 1 平過掏寶買 !
 樓主| AMAT 發表於 2020-2-16 20:40:55 | 顯示全部樓層
ROVER123 發表於 2020-2-14 11:01
..嘩! 4舊有找, 抵食挾大件 1 平過掏寶買 !

淘寶有賣,但計埋運,價錢貴過香港,咁不如香港買。
 樓主| AMAT 發表於 2020-2-16 20:41:33 | 顯示全部樓層
https://www.facebook.com/rcevo00/videos/527421684554160/

可以睇下呢條片,可以好多地方郁。
 樓主| AMAT 發表於 2020-2-16 22:13:06 | 顯示全部樓層

仲有兩個替換頭,係真係有鑽地(即係支針係伸縮震)同鉗嘢功能。

Bigfishlun 發表於 2020-5-11 11:02:25 來自手機 | 顯示全部樓層
攞去沙灘玩一流