RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3899|回復: 8
收起左側

team losi 22x-4定associate r10 b74好?

樓主| jerry501 發表於 2020-4-7 14:36:01 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
team losi 22x-4下星期先到貨 b74得淘寶同外國網有貨兩隻都要等點選擇好?

LAZER-ZXR_GP 發表於 2020-4-8 09:47:52 | 顯示全部樓層
我會试吓LOSI的!
 樓主| jerry501 發表於 2020-4-8 12:21:17 | 顯示全部樓層
點解呢?有何高見呢
MonsterDDT 發表於 2020-4-9 04:28:48 來自手機 | 顯示全部樓層
我玩緊B74, 我冇22x4, 睇咗22x4影片直接感覺係抄B74g嘅設計,當然B74也是抄其他廠嘅設計。我覺得B74最大嘅唔同係波箱可以不用拆卸就可調較高低,好magical嘅設計。22x4就有埋風扇座,兩款殼柱,好渦心嘅設備。TA應該parts比較多,Losi係香港好似難買parts,睇下你係邊個地區玩......
rk2 發表於 2020-4-9 08:43:19 | 顯示全部樓層
MonsterDDT 發表於 2020-4-9 04:28
我玩緊B74, 我冇22x4, 睇咗22x4影片直接感覺係抄B74g嘅設計,當然B74也是抄其他廠嘅設計。我覺得B74最大嘅 ...

咦。原來 LOSI 出了部與 AE RC10 B64/ B74 有 8 /9 成相似的 4wd buggy。罩眼看,絕不會想到是 TLR 出品。
 樓主| jerry501 發表於 2020-4-10 11:55:05 | 顯示全部樓層
問個代理佢話架車岩岩有d小改款要訂車下星期先有貨
kamlo713 發表於 2020-4-10 22:08:30 | 顯示全部樓層
B74大6做
22.4X台灣做
losi金屬料質量很好
 樓主| jerry501 發表於 2020-4-12 12:28:41 | 顯示全部樓層
B74全港都冇貨得番淘寶有貨 都係選擇TEAM LOSI算
rcson 發表於 2020-4-13 18:54:42 | 顯示全部樓層
losi 膠波頭無螺絲孔,又無down stop 螺絲,對佢有保留