RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 4478|回復: 8
收起左側

又係選車o既時候

樓主| 陳真 發表於 2020-7-15 17:51:56 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
人喺深圳有啲悶,又想玩返車
已經買咗部Teamsaxo 12仔,但未收到貨
未玩過M車,所以想買多部M車,大家俾啲意見買邊部好
自己呢幾日有扒過下文,M210R同M4pro考慮中,一係平平地玩下,一係一步到位唔洗改
或者仲有無其他大家覺得較好車架?
 樓主| 陳真 發表於 2020-7-15 18:01:19 | 顯示全部樓層
唔記得講,電池仲考慮緊,架GT-300W V3好似放得落25mm厚電
考慮緊GNB,厚薄電重量差成六七十克,所以想用薄電,輕啲好控啲
AMAT 發表於 2020-7-15 18:32:47 | 顯示全部樓層
M4PRO囉
joeechiu 發表於 2020-7-15 19:07:51 | 顯示全部樓層
玩反車拉?哈哈………如玩m車想不用搞得多,玩m4pro,因我有玩,但要買彈弓換,玩225同210都可用短電,牙差我砌完玩後留油要注意砌要磨下,車大至上都无什麼問題,210r未玩過行直軸未知點
 樓主| 陳真 發表於 2020-7-15 19:26:39 來自手機 | 顯示全部樓層
依家喺深圳個個星期只去打台波,又進步唔到,所以想玩吓其他嘢咪玩車囉
 樓主| 陳真 發表於 2020-7-15 19:28:26 來自手機 | 顯示全部樓層
見到TB賣1688人仔,包套呔同R12好似都買得過
 樓主| 陳真 發表於 2020-7-15 19:40:26 來自手機 | 顯示全部樓層
頂~問佢話無貨
smchk 發表於 2020-7-15 23:20:19 | 顯示全部樓層
建議玩 M4pro,能夠玩225同210mm
 樓主| 陳真 發表於 2020-7-16 18:17:40 | 顯示全部樓層
準備買