RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2932|回復: 7
收起左側

男人之痛

關閉 [複製鏈接]
 樓主| tamiyarx 發表於 2021-3-17 09:32:25 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

各位師兄 真係要小心睇住 自己嘅珍藏品
rk2 發表於 2021-3-17 10:31:48 | 顯示全部樓層
嘩,輕則鬧場交,重則家變喎。其實女人一樣有好多包包在家,不過都要尊重下對方,不可不說一聲就將它們消失。
ROVER123 發表於 2021-3-17 10:32:44 | 顯示全部樓層
..哈!我認為所謂自稱『小妹』係...老作!應該似『老點』!
cs1 發表於 2021-3-17 14:02:12 | 顯示全部樓層

所謂小妹,會吾會有柄架??
AMAT 發表於 2021-3-17 16:45:28 | 顯示全部樓層
其實有時係有啲人扮老婆唔俾,跟住攞出嚟賣,搏有話題傳播得快。

但又認真講,如果有個女人係會咁樣賣老公啲嘢,呢啲應該要離婚啦,都唔尊重人。
snowsenki 發表於 2021-3-17 17:36:52 | 顯示全部樓層

我呢個當時人走出黎講2句。
出Post係我老婆、話賣都係我老婆。我無反對。
買左架車返黎後真係無位放、亦無打算去租迷你倉、更加唔打算同人合租迷你倉、(香港地賤人大把、唔好話電池、連控都有人係JV偸。)我自己無問老婆就買車、買左架車家下都係放係其他車上面。有晩夜晩幾架車跌左落黎整親我老婆、又跌爛左D件。(屋企本身無放咁多車、係今個月放多左車同盒係屋企)
我先考慮話賣緊1‐2架車、我自己選擇好耐都未決定、所以問老婆賣邊架好、老婆話唔中意軍車篤眼篤鼻、我同意賣、但唔係好願意賣。
所以由我老婆出Post。

其實我屋企嘅事、係咪下下要出黎解釋?今次係我錯、錯在買新車、錯在選擇好耐都未決定、又錯在無自己出Post、最錯係自己又唔願意賣。OK?

大家仲有無問題?

snowsenki 發表於 2021-3-17 17:39:39 | 顯示全部樓層
cs1 發表於 2021-3-17 14:02
所謂小妹,會吾會有柄架??

CS1
你係咪要問我老婆有無柄?
AMAT 發表於 2021-3-17 17:54:36 | 顯示全部樓層
好喇,有版友認頭咗,咁就唔好再討論落去,佢講完就算喇~