RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 11179|回復: 85
打印 上一主題 下一主題
收起左側

30/06/07(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會<Truck Meeting @30/06/07>

有勇冇謀 發表於 2007-6-24 20:18:04 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
零七年六月三十日(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會

〔遙控工房株式會社〕.務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您們的遙控技術外, 大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於周六.零七年六月三十日

路線: 沙田

如欲參與是次活動的朋友,請儘快於日內於此欄報上晶片頻道

請各有意參與的朋友們,儘快在此文章回覆吧 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================
聚會日期: 二零零七年六月三十日
      星期六

集合地點: 沙田市中心

集合時間: 下午五點半

出發時間: 下午六時

聚會起點: 沙田新城市廣場(沙田大會堂樓梯附近)

聚會終點: 沙田市中心

途經路線: 沙田市中心/小瀝源or大圍/晚餐/沙田市中心                    

由於希望各車手能夠盡興,將較多時間放在玩車之上, 敬請各車手自律, 準時出席.
===================================================
參與之車手

有勇冇謀--------貨車---------FM40.895
啊賢-------------貨車---------FM40.830
MAZDA---------拖頭---------FM35.160
小dede----------拖頭---------AM27.225
Ken--------------貨車---------FM:35.200/36.130
Don-------------拖頭---------FM40.790/40.670
Jonny-----------貨車---------FM35.180
文記-------------拖頭---------FM40.130
chrischan4165 ---------------FM36.290
Cheong--------拖頭-----------FM72.270
Doughboy----拖頭-----------FM40.850
達--------------------------------FM72.130
KMB1812----------------------FM40.675/40.810

dickyling 發表於 2007-6-24 21:10:26 | 只看該作者
Dickyling        拖頭        FM40.695
小dede 發表於 2007-6-24 22:09:21 | 只看該作者
唉..... 最衰果日我要係大圍番工...... 放工要成夜晚9點幾
啊賢 發表於 2007-6-24 23:04:03 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2007-6-24 20:18 發表
零七年六月三十日(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會

〔遙控工房株式會社〕.務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛 ...

fm40.830
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2007-6-24 23:11:10 | 只看該作者
原帖由 小dede 於 2007-6-24 22:09 發表
唉..... 最衰果日我要係大圍番工...... 放工要成夜晚9點幾

等埋你LA....COME ON....
小dede 發表於 2007-6-24 23:16:18 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2007-6-24 23:11 發表

等埋你LA....COME ON....

你地活動玩到幾點?  因為我係大圍火車站汁邊d單車舖番工

MAZDA 發表於 2007-6-24 23:25:04 | 只看該作者
我會來 ! FM35.160  VOLVO FH12

好野 ! 又有拖頭玩!!!
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2007-6-24 23:35:08 | 只看該作者
原帖由 小dede 於 2007-6-24 23:16 發表

你地活動玩到幾點?  因為我係大圍火車站汁邊d單車舖番工

問:
全程大約要幾耐?
同埋有冇mtr走...?
大約帶幾多排電?咁囉...

答:
大約11:00pm 散水

沙田 / 大圍 行程會短d
沙田 / 小瀝源 行程會長d   3-4排 3300mah 以上之電池一定夠

會在沙田散水,,....冇地鐵or 火車
小dede 發表於 2007-6-24 23:35:32 | 只看該作者
失禮哂..  我係用2ch控am=  ="

am 27.225   雞那   希望到時真係可以一齊玩
chasegtruck 發表於 2007-6-24 23:37:01 | 只看該作者

Ken-----------------------FM:35.200/36.130

raysman 發表於 2007-6-25 01:44:57 | 只看該作者
fm 72.210
hezity 發表於 2007-6-25 01:52:59 | 只看該作者
未有拖頭黎唔黎得 ?
donhk1982 發表於 2007-6-25 09:53:46 | 只看該作者

回復 #1 有勇冇謀 的帖子

唔知到唔到!! 但都幫左先 40.790 及 40.690
jonny 發表於 2007-6-25 13:02:22 | 只看該作者
fm 35.180 超
lajar 發表於 2007-6-25 22:50:15 | 只看該作者
文記fm 40.130
要同人調更先得
chrischan4165 發表於 2007-6-26 21:25:30 | 只看該作者
FM 36.290
FS9142 發表於 2007-6-27 21:10:44 | 只看該作者
fm72.270----cheong--拖頭
raysman 發表於 2007-6-28 00:12:29 | 只看該作者

回復 #17 FS9142 的帖子

等著你回來.........
hezity 發表於 2007-6-28 01:43:43 | 只看該作者
未有車...未交收.....黎一齊行下得唔得.....?
一係我帶埋架drift car一齊黎"xDD
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2007-6-28 01:49:54 | 只看該作者
原帖由 hezity 於 2007-6-28 01:43 發表
未有車...未交收.....黎一齊行下得唔得.....?
一係我帶埋架drift car一齊黎"xDD

有時間...o物 o黎 吸 o下 毒 囉....