RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: 有勇冇謀
打印 上一主題 下一主題
收起左側

14/07/07(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會<Truck Meeting @14/07/07>

Doughboy 發表於 2007-7-11 09:48:35 | 只看該作者
我都係東區人 ! 咁住係小西灣的...... 我都去玩.. [/quote]

我同MAZDA兄都係東區人, 我都去玩
donhk1982 發表於 2007-7-11 10:42:22 | 只看該作者
Doughboy 發表於 2007-7-11 10:53:12 | 只看該作者
kwboy
唔夠電用  咪要人拖車好無癮 [/quote]

有人拖, 仲過癮  你有幾多排電, 我得兩排乍
lajar 發表於 2007-7-11 12:03:02 | 只看該作者
拖車有我
 樓主| 有勇冇謀 發表於 2007-7-11 12:17:29 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-7-11 12:03 發表
拖車有我

收幾$一車先............
lajar 發表於 2007-7-11 12:29:15 | 只看該作者

回復 #25 有勇冇謀 的帖子

一排 gp3000 is ok la
chan951130 發表於 2007-7-11 22:24:39 | 只看該作者
原帖由 lajar 於 2007-7-11 12:29 發表
一排 gp3000 is ok la

不如坐的士
乳細無增 發表於 2007-7-12 06:19:48 | 只看該作者
原帖由 中山利達~天津龍 於 2007-7-10 22:12 發表
本帝王係版主未出post既時候~~~已經知道會有今次既活動!!!!亦知道會非常肥美!!!

但我六點半先會係粉嶺放工~~~~黎唔到

次次都係同一對白,無心黎當然係甘.........
乳細無增 發表於 2007-7-12 06:20:26 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2007-7-11 22:24 發表

不如坐的士

的士會跟著大隊一齊行?
chan951130 發表於 2007-7-12 10:29:38 | 只看該作者
原帖由 乳細無增 於 2007-7-12 06:20 發表

的士會跟著大隊一齊行?

會,不過要$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
kwboy 發表於 2007-7-12 11:19:24 | 只看該作者
FM35.060  CHICK
中山利達~天津龍 該用戶已被刪除
中山利達~天津龍 發表於 2007-7-12 15:25:59 | 只看該作者
原帖由 乳細無增 於 2007-7-12 06:19 發表

次次都係同一對白,無心黎當然係甘.........

唔該唔好係度誣衊他人~~~我份工不嬲星期六都係呢個時間放~~~我唔知你本人係咪無業~唔使做野個D 咁既二世祖 ~~~ 係既話咁就好啦~~~我個日工都唔返~~~我出黎玩~~~你俾返個日人工我就OK LA

chan951130 發表於 2007-7-12 15:48:48 | 只看該作者
原帖由 中山利達~天津龍 於 2007-7-12 15:25 發表

唔該唔好係度誣衊他人~~~我份工不嬲星期六都係呢個時間放~~~我唔知你本人係咪無業~唔使做野個D 咁既二世祖 ~~~ 係既話咁就好啦~~~我個日工都唔返~~~我出黎玩~~~你俾返個日人工我就OK LA

不要 ,你有自由,出黎玩,唔出黎玩,你自己喜歡,不過你要返工,我無得望下你的中山利達
中山利達~天津龍 發表於 2007-7-12 15:54:55 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2007-7-12 15:48 發表

不要 ,你有自由,出黎玩,唔出黎玩,你自己喜歡,不過你要返工,我無得望下你的中山利達

如果佢肯俾$我就好呀~~~個日我工又唔使返~又有得玩車~~~又有$收~~~一流啦 >3<!!!!

放心~~~總有機會大家見面的^3^)))
乳細無增 發表於 2007-7-12 16:41:44 | 只看該作者
原帖由 中山利達~天津龍 於 2007-7-12 15:25 發表

師兄唔洗甘勞氣,我都係隨口講下炸,本人唔係無業,只係做緊份工係我o既興趣,所以無乜壓力,宜且我是間中都可以放星期六,等我買左車後就可以同大家玩了。ps:你出去玩我俾$5你,就當係當日o既工資吧
chan951130 發表於 2007-7-12 16:53:12 | 只看該作者
原帖由 乳細無增 於 2007-7-12 16:41 發表

師兄唔洗甘勞氣,我都係隨口講下炸,本人唔係無業,只係做緊份工係我o既興趣,所以無乜壓力,宜且我是間中都可以放星期六,等我買左車後就可以同大家玩了。ps:你出去玩我俾$5你,就當係當日o既工資吧

你無車??
中山利達~天津龍 發表於 2007-7-12 16:56:55 | 只看該作者
原帖由 乳細無增 於 2007-7-12 16:41 發表

你份工係唔係你興趣~係唔係返星期六~咩吹水話買車~~關我咩事???

而家我係問你俾唔俾返個人既人工我??~俾既我就出黎玩~~重有講句~你人工得$5日~~又係你既事~~~我個日就最少$800 ~你車都未買到~~你比得起~我咪出黎玩羅~比OR 唔比~~~一句就得~~~唔好又係度叉開話題~~我無興趣聽你D野
乳細無增 發表於 2007-7-12 17:04:11 | 只看該作者
原帖由 chan951130 於 2007-7-12 16:53 發表

你無車??

更係無啦,有我都出左黎玩九年啦
乳細無增 發表於 2007-7-12 17:08:00 | 只看該作者
原帖由 中山利達~天津龍 於 2007-7-12 16:56 發表

你份工係唔係你興趣~係唔係返星期六~咩吹水話買車~~關我咩事???

而家我係問你俾唔俾返個人既人工我??~俾既我就出黎玩~~重有講句~你人工得$5日~~又係你既事~~~我個日就最少$800 ~你車都未買到~~你 ...

$800一日?的確好吸引,不過你出黎玩車又可以娛樂自已又可以搵錢,我覺得你應該作出詳細o既考慮。ps:$5已經係我o既極限,唔好再同我討價還價吧.....(我知你有d興趣o既)
中山利達~天津龍 發表於 2007-7-12 17:13:37 | 只看該作者
原帖由 乳細無增 於 2007-7-12 17:08 發表

$800一日?的確好吸引,不過你出黎玩車又可以娛樂自已又可以搵錢,我覺得你應該作出詳細o既考慮。ps:$5已經係我o既極限,唔好再同我討價還價吧.....(我知你有d興趣o既)

O~明白晒~~$5係你極限~~原來唔係你唔想比~~~而係你比唔起姐~~~咁你都算有心~~THX LA ^3^)))

既然係咁~~~咁我都係唔出黎啦~~~唔搵多D $~~~我就養唔起我個D貨櫃車架啦