RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 11526|回復: 97
打印 上一主題 下一主題
收起左側

14/07/07(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會<Truck Meeting @14/07/07>

有勇冇謀 發表於 2007-7-10 17:09:48 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
14/07/07(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會<Truck Meeting @14/07/07

新曆零七年七月十四日(遙控工房株式會社)回歸貨車發燒友聚會

〔遙控工房株式會社〕.務求令一眾貨車發燒友能夠參加我們的聚會之餘,

同時亦能交流遙控貨車心德, 發揮及展示出閣下長年累月所造出的心血,

駛出您們的遙控技術外, 大會亦安排足夠時間給予各版友,晚宴時精研閣下的貨車偉論等等 

鐵定於周六.新曆零七年七月十四日 (not 鬼節)

路線: 沙田

如欲參與是次活動的朋友,請儘快於日內於此欄報上晶片頻道

請各有意參與的朋友們,儘快在此文章回覆吧 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================
聚會日期: 二零零七年七月十四日
      星期六

集合地點: 沙田市中心

集合時間: 下午六點

出發時間: 下午六時半

聚會起點: 沙田新城市廣場(沙田大會堂樓梯附近)

聚會終點: 沙田市中心

途經路線: 沙田市中心/小瀝源or大圍/晚餐/沙田市中心                    

由於希望各車手能夠盡興,將較多時間放在玩車之上, 敬請各車手自律, 準時出席.
===================================================
參與之車手

有勇冇謀--------巴士--------PCM40.895
小dede----------拖頭----------FM72.870
Ken--------------貨車----------FM35.200
Mazda-----------拖頭----------FM35.160
Chan951130--拖頭------------FM40.070
Doughboy-----拖頭------------FM40.830
don------------------------------FM40.760,40.790
kwboy---------------------------FM35.060
kennily---------拖頭------------FM75.630
jonny fd-----scania消防車----FM35.180

小dede 發表於 2007-7-10 17:13:41 | 只看該作者
我到時放工 中途加入好嗎? 我夜晚10點後會合你地

am26.975   雞那拖頭

希望今次唔好落雨
chrischan4165 發表於 2007-7-10 17:16:17 | 只看該作者
我已經出發去左旅行 冇得參加,你地玩得開心D
chasegtruck 發表於 2007-7-10 17:17:00 | 只看該作者
7月14

KEN----------------------------35.200
james891031 發表於 2007-7-10 17:17:36 | 只看該作者
我都好想黎
不過我未搞掂D SERVO
AltezzaMak 發表於 2007-7-10 17:27:18 | 只看該作者
你地玩得開心D啦, 我傷患未癒 !
kwboy 發表於 2007-7-10 17:33:24 | 只看該作者
好遠水路喎   又唔夠電用
小dede 發表於 2007-7-10 17:35:39 | 只看該作者
kwboy 發表於 2007-7-10 17:49:06 | 只看該作者
最唔掂係我係東區人
kennily 發表於 2007-7-10 17:54:16 | 只看該作者
個人上左大陸差唔到電,來唔到呀~~~~ :'(
hezity 發表於 2007-7-10 18:31:16 | 只看該作者
我睇下個SCANIA賣家可唔可以14號之前交收啦!
MAZDA 發表於 2007-7-10 20:27:38 | 只看該作者
volvo fh12 FM35.160 !!!

希望唔好下雨!~
MAZDA 發表於 2007-7-10 20:29:45 | 只看該作者
原帖由 kwboy 於 2007-7-10 17:49 發表
最唔掂係我係東區人

我都係東區人 ! 咁住係小西灣的...... 我都去玩..
chan951130 發表於 2007-7-10 21:08:13 | 只看該作者
放暑假一定要去玩 ,FM40.070
kwboy 發表於 2007-7-10 21:33:10 | 只看該作者
原帖由 MAZDA 於 2007-7-10 20:29 發表

我都係東區人 ! 咁住係小西灣的...... 我都去玩..

唔夠電用  咪要人拖車好無癮
中山利達~天津龍 該用戶已被刪除
中山利達~天津龍 發表於 2007-7-10 22:12:25 | 只看該作者
本帝王係版主未出post既時候~~~已經知道會有今次既活動!!!!亦知道會非常肥美!!!

但我六點半先會係粉嶺放工~~~~黎唔到
小dede 發表於 2007-7-10 22:22:46 | 只看該作者
原帖由 中山利達~天津龍 於 2007-7-10 22:12 發表
本帝王係版主未出post既時候~~~已經知道會有今次既活動!!!!亦知道會非常肥美!!!

但我六點半先會係粉嶺放工~~~~黎唔到

唔好唔黎啦

我夜晚10點收工都去  一齊玩啦
Doughboy 發表於 2007-7-10 23:51:05 | 只看該作者
拖頭 FM40.830

帶埋太太&女女來玩, 所以玩唔到太耐
lajar 發表於 2007-7-11 00:31:44 | 只看該作者
文記 fm40.130
jonny 發表於 2007-7-11 01:06:38 | 只看該作者
我要返工
冇得去