RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 13185|回復: 28
收起左側

超高價懷舊車

fyin 發表於 2007-7-31 13:59:48 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
日本yahoo拍賣完標價創新高價383,000日元=hk$29108.- (以到香港價0.076算計)
但不是new in box都有這麼高價.
各位師兄有冇玩過哩架車呀? 知唔知係密嘢車哩????
如果仲有就發囖.
calvinpun2000 發表於 2007-7-31 14:18:05 | 顯示全部樓層
禁勁
mark999hk 發表於 2007-7-31 14:28:20 | 顯示全部樓層
原帖由 fyin 於 2007-7-31 01:59 PM 發表
日本yahoo拍賣完標價創新高價383,000日元=hk$29108.- (以到香港價0.076算計)
但不是new in box都有這麼高價.
各位師兄有冇玩過哩架車呀? 知唔知係密嘢車哩????
如果仲有就發囖.

wah~enough money to buy the AE110 la
車房仔 發表於 2007-7-31 14:53:10 | 顯示全部樓層
hk$29108 我都有架90%new 唔知可以賣到幾錢呢
Evo5 發表於 2007-7-31 15:16:24 | 顯示全部樓層
何解離部嘢咁有收藏價值呢 ?
車房仔 有一部九成新 ???  你今次發達喇....
車房仔 發表於 2007-7-31 15:21:52 | 顯示全部樓層
我以為豬仔先值錢!呢架野半年前用hk$150買架 問你死末
carbuilder 發表於 2007-7-31 16:58:35 | 顯示全部樓層
Brother車房仔, beware the safty of your storage !! , Is it at Cheung Sha Wan ...ha..ha..
 樓主| fyin 發表於 2007-7-31 18:25:33 | 顯示全部樓層
89人落標.
Cat Buggy.jpg
 樓主| fyin 發表於 2007-7-31 18:31:28 | 顯示全部樓層
原帖由 車房仔 於 2007-7-31 14:53 發表
hk$29108 我都有架90%new 唔知可以賣到幾錢呢

Hi Bro,
你咪搵代理放上日本yahoo試吓賣咪知買到幾錢囖.
收到錢先寄貨, 無所謂喇. 代理仲多謝你tim.
minimini 發表於 2007-8-1 00:51:30 | 顯示全部樓層
亦不能排除有人暗中托價.......
車房仔 發表於 2007-8-1 00:59:38 | 顯示全部樓層
其實有冇人造市呢!..........
gibson 發表於 2007-8-1 00:59:59 | 顯示全部樓層
Pretty the same price of my 1:1 BMW  
minimini 發表於 2007-8-1 01:01:45 | 顯示全部樓層
原帖由 車房仔 於 2007-8-1 00:59 發表
其實有冇人造市呢!..........

咁就要你自己諗諗 lu.......
hopshun 發表於 2007-8-5 22:46:11 | 顯示全部樓層
HKD$29,180.00???........傻咗呀!!!!!
uncle 發表於 2007-8-9 17:23:30 | 顯示全部樓層

有 D 似 TOMO - 電光

有 D 似當年 TOMO廠(東模) 出產的電光 , 比 Funco 及 野狼還早出品
teac 發表於 2007-9-24 13:57:38 | 顯示全部樓層
我就有一部,唔知可以賣到幾錢?
Sin 發表於 2007-9-24 14:01:03 | 顯示全部樓層
RC sport has an article about this car sometimes ago
rk2 發表於 2007-9-24 14:12:03 | 顯示全部樓層
好多好多年前, 我玩過這部車車
chacha 發表於 2007-9-24 19:22:32 | 顯示全部樓層

回復 16# 的帖子

師兄你0個部係唔係"三共"0黎0架
rk2 發表於 2007-9-24 22:37:05 | 顯示全部樓層
似 kyosho 喎