RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3370|回復: 20
打印 上一主題 下一主題
收起左側

新作完成3-cosworth 3兄弟

curien 發表於 2007-12-23 23:46:45 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
終於完成cosworth 0既collection, 超開心, yeah yeah~~!!!!!

預祝各巴打平安夜及聖誕節快樂~~~~
Sin 發表於 2007-12-23 23:49:04 | 只看該作者
VERY GOOD!! I love the Repsol!! Merry X'mas to you!!
python 發表於 2007-12-24 00:36:33 | 只看該作者
I also have Repsol and Mobile 1 NIB, don't know when can have time to start.
marxkeung 發表於 2007-12-24 00:39:10 | 只看該作者
Merry X'mas  恭喜晒!!!

當年我都考鐘意呢架車o架!!!
呢幾個都有成十年歷史喎,嗰時星星都算係造得幾Detail,可惜冇出早期方燈款啦!!!!
有D後悔以前冇買呢幾個殼,尤其係廠花同米芝蓮!!!!

······仲有···································

又比你毒死啦!!!!!!!!!!!!! ······································又係你呀!!!!!!!!!!!
 樓主| curien 發表於 2007-12-24 00:54:20 | 只看該作者
 樓主| curien 發表於 2007-12-24 00:54:21 | 只看該作者
原帖由 marxkeung 於 2007-12-24 00:39 發表
Merry X'mas  恭喜晒!!!

當年我都考鐘意呢架車o架!!!
呢幾個都有成十年歷史喎,嗰時星星都算係造得幾Detail,可惜冇出早期方燈款啦!!!!
有D後悔以前冇買呢幾個殼,尤其係廠花同米芝蓮!!!! ...

方燈款?係咪即係sierra 啊?如果出埋一定超正, 因為早期星星d 殼質素真係好高, d detail 位做得好正, 呢款cosworth 就係其中一個例子

你都快d 買個黎整啦~~~~~  又毒0下你先
 樓主| curien 發表於 2007-12-24 00:54:21 | 只看該作者
原帖由 python 於 2007-12-24 00:36 發表
I also have Repsol and Mobile 1 NIB, don't know when can have time to start.

咁快d 開工整左佢啦, 期待你0既完成品
monkichi0210 發表於 2007-12-24 00:59:04 | 只看該作者
原帖由 curien 於 2007-12-24 00:54 發表

方燈款?係咪即係sierra 啊?如果出埋一定超正, 因為早期星星d 殼質素真係好高, d detail 位做得好正, 呢款cosworth 就係其中一個例子

我估brother係講街車版.....所以係方燈.......但有無發覺呢個殼比真車長了......不少.....但論車花真係好good......good job!!!!!
 樓主| curien 發表於 2007-12-24 01:03:14 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007-12-24 00:59 發表

我估brother係講街車版.....所以係方燈.......但有無發覺呢個殼比真車長了......不少.....但論車花真係好good......good job!!!!!

長我又冇覺得長左喎, 但係好似肥左少少0者
marxkeung 發表於 2007-12-24 17:10:27 | 只看該作者
原帖由 curien 於 2007-12-24 00:54 發表

當然唔係SIERRA啦!!最早期時廠隊有用原裝街車頭燈款落場一段好短時間,最正就係嗰時隻花!!!不過我搵唔番D相,嗰隻花嘅四眼仔款星星有出1:24模型但冇出1:10!!!!!!唔知典解???
如果唔係···································!!!!!
Doughboy 發表於 2007-12-24 17:15:18 | 只看該作者
超正! 想當年隻米芝連公仔都唔捨得貼上去
marxkeung 發表於 2007-12-24 17:16:00 | 只看該作者
啱啱發現你好似仲差呢個喎1!!!!!!

http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58335

比多幅相你!!!!!
的確好靚仔~~
果然係高手~~
高水準作品~~
ELVINO 發表於 2007-12-24 22:15:27 | 只看該作者
ok woo!!!!!!!!!
monkichi0210 發表於 2007-12-25 12:45:46 | 只看該作者
原帖由 curien 於 2007-12-24 01:03 發表

長我又冇覺得長左喎, 但係好似肥左少少0者

HAHAHA....BROTHER睇下MARXKEUNG兄POST的真車相......你會發覺車身中段(前後轆之間)真車冇咁長的.......所以一直覺得星星呢個殼好長長長.........不過珍貴就係真的..........好好收藏呢......
 樓主| curien 發表於 2007-12-25 15:10:15 | 只看該作者
原帖由 marxkeung 於 2007-12-24 17:16 發表
啱啱發現你好似仲差呢個喎1!!!!!!

http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=58335

比多幅相你!!!!!

嘩嘩嘩, 你有咁多正相0既~~~~!?!?!!?你真係好毒呀~~~~~~
 樓主| curien 發表於 2007-12-25 15:10:18 | 只看該作者
原帖由 於 2007-12-24 21:42 發表
的確好靚仔~~
果然係高手~~
高水準作品~~

多謝宏兄讚賞
 樓主| curien 發表於 2007-12-25 15:10:21 | 只看該作者
原帖由 monkichi0210 於 2007-12-25 12:45 發表

HAHAHA....BROTHER睇下MARXKEUNG兄POST的真車相......你會發覺車身中段(前後轆之間)真車冇咁長的.......所以一直覺得星星呢個殼好長長長.........不過珍貴就係真的..........好好收藏呢......

係喎, 真車係短d 0架喎, 肥0都0都咁都幾過癮
sum306gti 發表於 2013-7-27 13:33:08 | 只看該作者
Yiu.N 發表於 2013-7-27 13:38:09 | 只看該作者
米仔花so nice