RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 10314|回復: 88
打印 上一主題 下一主題
收起左側

4月8日/本週六/尖沙咀鐘樓/拖頭貨車聚會:(詳細資料)

老占 發表於 2006-4-5 11:18:53 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

各遙控工房的朋友們,如有意欲參與我們的集體放拖頭聚會

可以用遙控工房短訊方式,pm小第閣下的聯絡電話

歡迎您隨時加入我們之放車行列 

遙控工房株式會社

(拖頭/貨車/巴士) 狂熱份子及各應邀車手注意

詳情如以下列表:

===================================

聚會日期: 二零零六年四月八日
      鐵定於本星期六

集合地點: 尖沙咀天星碼頭鐘樓  
      或
      星光行地下(Starbucks)咖啡店門外

集合時間: 晚上七時三十分

出發時間: 晚上八時正零分

聚會起點: 尖沙咀天星碼頭鐘樓

聚會終點: 紅磡或土瓜灣

途經路線: (1)尖沙咀天星碼頭

(2)尖沙咀東部晚餐 
         〔估計時間: 晚上九時左右〕

(3)尖沙咀海濱公園

(4)尖沙咀東部碼頭 
         〔梳士巴利道沿海〕

(5)紅磡嬈道沿海方向

(5)尖沙咀國際郵件中心
         〔近國際都會附近〕

(6)紅磡黃埔花園

(7)土瓜灣或附近 
         〔視乎時間是否許可決定〕

===================================

已於電話確認車手頻道如下:

車手名稱:          頻道列表:

1) Guitar_Vip ----AM27.490  〔拖頭〕
2) Ray34567540 ---FM35.100  〔拖頭〕
3) Chasegtruck ---FM35.200  〔拖頭〕
4) 有勇無謀 ---------PCM40.650  〔巴士〕
                 PCM40.750
5) Dickyling -----FM40.695  〔拖頭〕
6) Pianist -------FM40.790  〔拖頭〕
                  FM72.590
7) 鬼谷組------------FM40.810  〔貨車〕
8) Ulosebi -------FM40.830  〔貨車〕
9) 老占 ------------FM40.470  〔拖頭〕
                  FM40.850
                  FM72.190
10)Raysman -------FM72.590  〔拖頭〕
11)Ricksonchow ---FM72.850  〔拖頭〕
12)Spawn ---------FM72.950  〔拖頭〕

備注: 〔巴士〕.橙色
    〔拖頭〕.綠色
    〔貨車〕.紫色

請各應邀車手以手機方式,隨時致電與小第(老占)保持適當聯絡

同時,希望各車手務必準時出席.

多謝支持及參與,由遙控工房株式會社舉辦的是次活動,謝謝.

ulosebi 發表於 2006-4-5 11:23:54 | 只看該作者
我又去~
FM 40.830
dickyling 發表於 2006-4-5 11:25:53 | 只看該作者
FM40.695

andrewlio 發表於 2006-4-5 11:45:02 | 只看該作者
我澳門人.. 冇得放...=.='!!!!!
 樓主| 老占 發表於 2006-4-5 11:51:16 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-4-5 11:45 發表

座船過黎香港吧,有張身份證就可以

嘿嘿嘿 
andrewlio 發表於 2006-4-5 11:55:36 | 只看該作者
wa   過黎一次.. 3百幾4百蚊!!!!!!!

俾我買下零件好過啦!!!

近期有咩好拖頭介紹? 我想買返部新車
Pianist 發表於 2006-4-5 12:34:12 | 只看該作者
am40.790
有勇冇謀 發表於 2006-4-5 22:47:16 | 只看該作者
都好, 出 o離 玩下...
pcm 40.650/40.750

占兄 pls pm me your phone number,...thx
swccamera 發表於 2006-4-6 00:53:12 | 只看該作者
黎唔到~~
喺青島~~~
Pianist 發表於 2006-4-6 02:54:16 | 只看該作者
原帖由 Pianist 於 2006-4-5 12:34 發表
am40.790

加多個 Fm72.590
鬼谷組 發表於 2006-4-6 14:23:19 | 只看該作者
FM40.810
ricksonchow 發表於 2006-4-6 20:08:31 | 只看該作者
好耐冇出過la....fm72.850
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:24:03 | 只看該作者
原帖由 ulosebi 於 2006-4-5 11:23 發表
我又去~
FM 40.830

嘿嘿,馬鞍山之友,歡迎您加入 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:25:09 | 只看該作者
原帖由 dickyling 於 2006-4-5 11:25 發表
FM40.695

Dicky 該次是我們第一次放車,希望活動能滿足閣下的貨車狂熱吧,嘿嘿 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:26:28 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-4-5 11:45 發表

不要緊,香港與澳門就快有(港珠澳大橋)

我們總有機會見面的吧,嘿嘿

再唔係,您心急小小買張船飛黎香港會一會我地吧 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:28:57 | 只看該作者
原帖由 andrewlio 於 2006-4-5 11:55 發表
wa   過黎一次.. 3百幾4百蚊!!!!!!!

俾我買下零件好過啦!!!

近期有咩好拖頭介紹? 我想買返部新車

都係那幾款吧..

2擔系列:

BENZ1838拖頭
BENZ1850貨車
      富豪拖頭

3擔系列:

King Hauler
Knight Hauler
Koble Liner
Ford Aeromax

唔知有無錯漏,不過都係咁上下

唔知您買左邊部呢?

有無相片分享下先? 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:29:41 | 只看該作者
原帖由 Pianist 於 2006-4-5 12:34 發表
am40.790

另一位馬鞍山之友,歡迎之至 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:30:47 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2006-4-5 22:47 發表
都好, 出 o離 玩下...
pcm 40.650/40.750

占兄 pls pm me your phone number,...thx

哇,城巴師兄

好耐無見,唔知您部超越手工精細既像真城巴

有否新的改裝呢?

好期待星期六啊 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:31:22 | 只看該作者
原帖由 swccamera 於 2006-4-6 00:53 發表
黎唔到~~
喺青島~~~

實在可惜,希望下次有機會再一起放車吧

影相高手 
 樓主| 老占 發表於 2006-4-7 09:32:10 | 只看該作者
原帖由 鬼谷組 於 2006-4-6 14:23 發表
FM40.810

好啊,唔知今次您帶邊部車來呢?

拖頭還是貨車?