RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 2361|回復: 4
打印 上一主題 下一主題
收起左側

想買搶控

michaelchang 發表於 2008-5-31 04:01:57 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟想買個槍控可以玩到mini-z&1/10電車
有乜選擇??
又想型仔
今曰行經廣華想買ex-10 ga la
but sales 話遲d出2.4g ex-10 is really ??
水野太知 發表於 2008-5-31 09:11:58 | 只看該作者
你就好la,我玩左咁耐都係用原裝~~~~
ANDYMIRIAM 發表於 2008-5-31 10:32:01 | 只看該作者
原帖由 michaelchang 於 2008-5-31 04:01 發表
小弟想買個槍控可以玩到mini-z&1/10電車
有乜選擇??
又想型仔
今曰行經廣華想買ex-10 ga la
but sales 話遲d出2.4g ex-10 is really ??

for mini z
2.4Ghz module...
日本出左....香港都有師兄用緊!
但貨香港未有得賣住 要訂...

而個module 是
ex-1"ur" /ex-10 .....
可共用的!
但2.4ghz mini z module 只能for mini z
若要玩1:10需令外,買多個唔係for mini z module ...

至於ex-10 有無新version 出那就唔清楚哦....
其實EX-1 "UR" 都是不錯的撰擇吧...

樓主| michaelchang 發表於 2008-6-1 13:02:18 | 只看該作者
但個阿叔話
而家仲買ex 10 如多人玩要換band咁煩
換2.4g行啦如DX3Rla  $21xx
ANDYMIRIAM 發表於 2008-6-5 12:13:30 | 只看該作者
原帖由 michaelchang 於 2008-6-1 13:02 發表
但個阿叔話
而家仲買ex 10 如多人玩要換band咁煩
換2.4g行啦如DX3Rla  $21xx

買EX-10 都可以行2.4ghz嫁....................
行2.4GHZ 就唔洗換BAND啦....
令外仲可以換個module可控制2.4ghz/mini-z 2.4ghz/mini z AD /am/fm/ ........