RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 12963|回復: 191
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[北區貨車團] 23/8 北區日落遊

dm9261 發表於 2008-8-6 23:06:34 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

登錄/註冊後可看大圖

活動簡介: 首先會係上水出發,經街市對開公園,天平村去到聯和址晚餐,用膳後起程去嘉福村對面新開放既滑板場,全程有不少商店可以作補給。

日期: 23-8-2008 星期六
時間: 下午六時集合 下午六時半起步
集合地點: 新都廣場與社區中心之間空地
特別嘉賓: 青衣山寨廠廠長, 中山大賊
抵達方法: -上水火車站
1:於上層出口出閘
2:離開大堂後向右行,往上水廣場
3:進入天橋後,於天橋第一個出口經樓梯抵達地面小巴總站
4:經紅綠燈過馬路後即見新都廣場及社區會堂(仲有一堆單車..)

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

5:於M記門口集合

登錄/註冊後可看大圖

有興趣請盡早報名

band表:

am:
1.中山大賊------------AM 27.395
2.SASA---------------AM 27.975

fm:
4.sunnykwok-----------FM 35.12
5.超---------------------------FM 35.180
6.heipk520-------------FM 35.200

2.SASA---------------FM 36.100
7.dm9261--------------FM 36.370
8.Z1118----------------FM 36.410
9.Q-pet-----------------FM 36.470
29.=fun=----------------FM 36.550
10.jonny-----------------FM 36.490
11.szekeung--------------FM 36.490

12.余--------------------------FM 40.030
3.陳仔------------------FM40.070
13.kei-------------------------FM40.665
14.馬輝------------------FM 40.685
15.lsl---------------------FM 40.770
16.cm771974----------FM 40.790
17.lfms--------------FM 40.730 FM35.190
18.KMB182-------------FM 40.810
19.碟碟----------------FM40.830
20.MS07---------------FM 40.850
21.青衣山寨廠廠長-------FM 40.965
22.心照------------------FM 72.170
26.飄雪------------------FM72.790
28.鬆弛熊----------------FM 72.850
23.SPAWN-----------------FM72.950

2.4g:
24.Anson
25.alonso01
27.kwcgary

心照 發表於 2008-8-6 23:10:55 | 只看該作者
我-----FM72.170
chan951130 發表於 2008-8-7 00:04:10 | 只看該作者
陳仔   fm26.995
dg8380 發表於 2008-8-7 00:14:07 | 只看該作者
FM40.965 利蘭勝利二型
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-7 00:31:36 | 只看該作者
天津利達 AM27.395
椰禮 發表於 2008-8-7 03:50:22 | 只看該作者
終點係嘉福~好想黎參觀tim
不過就......太夜唔想落街
lsl 發表於 2008-8-7 10:53:30 | 只看該作者
我都想泥呀, 不過可唔可以六點幾係聯和墟加入?
FM40.770

Q-pet 發表於 2008-8-7 11:10:19 | 只看該作者
FM 36.470<<雞頭加櫃
FM 36.410<<富豪部密斗用..
睇下我整唔整到個櫃花再帶佢出黎..
馬輝 發表於 2008-8-7 13:32:32 | 只看該作者
馬輝 FM 40.685/ FM40.630
 樓主| dm9261 發表於 2008-8-7 19:58:22 | 只看該作者
原帖由 lsl 於 2008-8-7 10:53 發表
我都想泥呀, 不過可唔可以六點幾係聯和墟加入?
FM40.770

預計7點鐘到lwh食飯~
KMB182 發表於 2008-8-7 20:15:02 | 只看該作者
報左先...FM40.810
dg8380 發表於 2008-8-7 20:43:34 | 只看該作者
不如一tim人6:45在青衣港鐵站279x巴士總站集合
z1118 發表於 2008-8-7 21:30:41 | 只看該作者
我又去 fm36.410,,scanai+櫃..睇下 q pet 比唔比我用band先
cm771974 發表於 2008-8-7 21:49:43 | 只看該作者
我如果早放工,我可否和兩個朋友一起去?三隻雞加平板、鋁櫃、雪櫃。       fm40.790  ...
Q-pet 發表於 2008-8-7 23:22:38 | 只看該作者

回復 13# 的帖子

死蠢如果我出密斗換番470ja--
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-7 23:42:21 | 只看該作者
原帖由 cm771974 於 2008-8-7 21:49 發表
我如果早放工,我可否和兩個朋友一起去?三隻雞加平板、鋁櫃、雪櫃。       fm40.790  ...

3雞同BAND AR??
豬腸裡的天空 發表於 2008-8-7 23:43:39 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2008-8-7 20:43 發表
不如一tim人6:45在青衣港鐵站279x巴士總站集合

岩~~~最好係華明落~~等埋我
dg8380 發表於 2008-8-8 00:07:10 | 只看該作者
原帖由 豬腸裡的天空 於 2008-8-7 23:43 發表

岩~~~最好係華明落~~等埋我

7:20先到華明
heipk520 發表於 2008-8-8 00:47:30 | 只看該作者

我又參加

FM35.200.............
z1118 發表於 2008-8-8 06:13:44 | 只看該作者
原帖由 dg8380 於 2008-8-8 00:07 發表

7:20先到華明

我同佳哥一齊黎