RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 17234|回復: 243
打印 上一主題 下一主題
收起左側

2008-10-5 利達推介~大埔貨車情景超感性活動^3^))))))

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
啦~~老老實實~~本王又肥又美~~最愛搵搞作~~~~今次場景又黎料~~~有比賽~win左有野拎~~~仲有埋天橋玩~
wawa~~喂~~正呀喂~~~~^3^))))名額有限~~~想黎就快報啦^3^)))

日期時間: 2008-10-5    1:00pm開始 到 5:30pm左右

地點: 大埔太和鄰里社區中心(圖1及2)

和動內容: 玩車~玩車~玩車~~~wakakaka~~今次仲有佳佳牌天橋玩^3^)))))~~~而且.....今次泊位比賽~仲有
                  冠軍一名==(可得eastpower 4600mah 7.2v直電一排)==~~^3^!!!!!!.
                 如果觀眾夠多夠熱鬧的話.......更會安排正斗既車車行出黎作介紹及示範給觀眾^o^~
                  當然....玩完之後~會一齊去dinner~^3^)))

活動目的: 要大家爽到出汁

費用: HK$20 (入場前請先登記付款~不設找續)

比實注意事頂~

1.參加比賽者~~~想參加泊位比賽既~~~就pm我~~~so~~想玩就pm定我先~~~不可到時話想即時參賽架^3^)))

2.比賽守則~~~為公平起見~~~利達小天使會提供一架"全原裝雞頭 + 30呎板架(見圖3)"用作比賽~~~大家要用同一車
                         而我地泊既係S位~~~~

3.比賽玩法~~~會以時間計算~~~~用最少時間完成泊S位既~~~就為勝利者~(當然~~泊車後有踩界OR撞到障礙物者~~緊係
                        會加時啦~~KAKAKA)

場境活動守則~

1.要依路線安全行車~不可胡亂行車

2.車車音量不可太大~包括有hi-fi既車車

3.除非無電~jam車或壞車等~~~否則不可進入場景內~~以免阻他人視線

4.場內可飲野~~但不可進食~~~請先自行lunch左先黎啦^o^"

5.重點:不可猛咁埋黎問中山利達羅簽名^^"~~~~但可以送花~~

6.車身不可過長~以免阻礙其他人行車 (包括road train)

6.要聽從場景管理員指示

大埔軒芝詩(HINO) AM27.195
中山利達VIP AM27.490\27.395
肥狗 FM27.075
頭頭 FM27.095

heipk FM 35.200
美食天王 PCM 35.120
大肥豪 FM35.030
ericyeung78 FM 35.160
andyandy782 FM 35.170
超 FM 35.180
fung1985 FM 35.190
dm9261 FM 36.370
Jonny FM 36.490
ivenleung FM 36.330
wyman FM36.430
Z1118 FM 36.410
-fun- FM 36.550
FORD FM 36.510
hoching(好賤) FM 39.290

sunnykwok AM 40.710
大春米 FM40.610
大埔巴比倫人 PCM40.830
大佬華 FM40.790
大JER成 FM40.770
小花佳 DG8380 FM40.965
小馬輝 FM40.685
Onsiu FM40.690
Doughboy(豆腐男) FM 40.850
Tommy FM 40.810
KEI5887 FM40.665
陳生 FM 40.070
jasonyu FM 40.730
余 FM 40.030
碟碟 FM41.160

SPAWN FM 72.950
lsl86712 FM 72.130
mkyu FM 72.450
chrischan FM 72.210

BBQ          2.4G派
AR安
沙龍王
Q-pet

jasonyu 發表於 2008-9-3 15:31:07 | 只看該作者
唔知黎唔黎到
不過都報左band先
FM40.730
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2008-9-3 15:38:11 | 只看該作者
碟碟 發表於 2008-9-3 15:41:50 | 只看該作者
還要依照交通燈行駛
有勇冇謀 發表於 2008-9-3 15:58:21 | 只看該作者
我好想 o黎....不過....都係遲d先啦
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2008-9-3 16:19:30 | 只看該作者
原帖由 有勇冇謀 於 2008-9-3 15:58 發表
我好想 o黎....不過....都係遲d先啦

唉...........
dm9261 發表於 2008-9-3 16:21:30 | 只看該作者
超---------------------------FM 35.180
余--------------------------FM 40.030
heipk520 發表於 2008-9-3 16:30:59 | 只看該作者

醄洒曦

不過撞FM   35.200
mk9001 發表於 2008-9-3 16:51:40 | 只看該作者
唔知到時黎唔黎到
不過先報band FM40.695
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2008-9-3 17:01:41 | 只看該作者
原帖由 heipk520 於 2008-9-3 16:30 發表
不過撞FM   35.200

幫你問下大肥豪~~~~遲下覆你 O NG OK
馬輝 發表於 2008-9-3 17:04:26 | 只看該作者
原帖由 mk9001 於 2008-9-3 16:51 發表
唔知到時黎唔黎到
不過先報band FM40.695

怕唔怕jam車呀師傅,馬輝用FM40.685喎
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2008-9-3 17:05:31 | 只看該作者
都係一句~~~請大家睇清楚各樣守則~~~想玩比賽既~~就PM ME
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2008-9-3 17:07:09 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-9-3 17:04 發表

其實大家有無咁既經驗唸??真係唔知會唔會JAM
 樓主| 豬腸裡的天空 發表於 2008-9-3 17:07:30 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-9-3 17:04 發表

mk9001 發表於 2008-9-3 17:13:05 | 只看該作者

回復 11# 的帖子

馬輝兄:
我都想知
我可以帶埋多對bandFM40.725/FM40.810試試 不過同jasonyu仲接近FM40.810更加......
因為我得3對band,如果jam車,請問有無brother可以借band比小弟?

馬輝 發表於 2008-9-3 17:20:03 | 只看該作者
原帖由 豬腸裡的天空 於 2008-9-3 17:07 發表

上次北區遊馬輝都同一位師兄jam (位師兄行690定695),響麥記門口已經jam
chan951130 發表於 2008-9-3 17:25:53 | 只看該作者
我fm40.070
jasonyu 發表於 2008-9-3 17:26:06 | 只看該作者
原帖由 馬輝 於 2008-9-3 17:20 發表

上次北區遊馬輝都同一位師兄jam (位師兄行690定695),響麥記門口已經jam

上次我用690
我都冇band
jasonyu 發表於 2008-9-3 17:28:34 | 只看該作者
有冇c兄可以借出對40band比我

dm9261 發表於 2008-9-3 17:30:42 | 只看該作者
上次北區遊   相差0.005有JAM   0.010冇JAM

只供參考  撞爛車唔好打我