RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 1695|回復: 8
打印 上一主題 下一主題
收起左側

請問trc係邊道架

wing3pks 發表於 2008-9-21 15:26:01 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
小弟想同一班朋友入場玩電車
請問邊個場比較好玩
同點收費架
想入場試下玩
gordonf35 發表於 2008-9-21 20:05:41 | 只看該作者
TRC好好玩,遲D搬左裝埋修重好玩!
一日walk in 120蚊,有間冷氣房俾你

係元朗公庵路白沙村東海長者之家對面
第一次去如果朗唔識路係元朗站搭的士穩陣D!

大約二十至三十蚊的士錢,之後熟左可以搭van仔去
 樓主| wing3pks 發表於 2008-9-21 23:02:03 | 只看該作者
原帖由 gordonf35 於 2008-9-21 20:05 發表
TRC好好玩,遲D搬左裝埋修重好玩!
一日walk in 120蚊,有間冷氣房俾你

係元朗公庵路白沙村東海長者之家對面
第一次去如果朗唔識路係元朗站搭的士穩陣D!

大約二十至三十蚊的士錢,之後熟左可以搭van仔去

thank you 師兄...請問mtr係唔係有元朗站架la....
同埋你橙色個個 林bo 好靚ar...又有埋燈杯
咩牌子係邊道有得買ar..我之前見到有200mm
不過我玩電車想搵返190mm
gordonf35 發表於 2008-9-22 00:32:05 | 只看該作者
係呀,不過我就通常係朗「平」站搭的士

哈哈,多謝晒,佢係HPI既出品。190mm,而燈杯係送既。
我個部大約一年前係健X度買既,你可以去問吓可唔可以訂

電車都可以用200mm,不過要裝offset鈴﹙可能你都知﹚ ,咁就會好睇D

樓主| wing3pks 發表於 2008-9-22 21:04:51 | 只看該作者
gordonf35 師兄
請問你通常幾時入場架??
到時可以帶埋我嗎??
幾點至幾點ar??
裹面係未可以差埋電架??
唔好意思...我咁多野問~~~

gordonf35 發表於 2008-9-22 23:10:35 | 只看該作者
哈哈,你太客氣啦!我分分鐘係師弟添!
我聽日就去,後日都可能會去!
通常玩早上十一點至晚上十二點。

入面當然有埋插蘇俾你啦,仲有枱燈俾你set車添
老判 發表於 2008-9-23 02:01:35 | 只看該作者
原帖由 gordonf35 於 2008-9-22 23:10 發表
哈哈,你太客氣啦!我分分鐘係師弟添!
我聽日就去,後日都可能會去!
通常玩早上十一點至晚上十二點。

入面當然有埋插蘇俾你啦,仲有枱燈俾你set車添

THANKS GORDEN.,明天晚上可能玩唔到,,因場內工程,如果下雨可能裝唔切射燈...來前最好先打電話來...THANK YOU..
gordonf35 發表於 2008-9-23 11:02:33 | 只看該作者

回復 7# 的帖子

唔該晒!咁我今日都唔黎啦,因為我聽到今晚有機會掛八號。過多幾日先見啦!
群仔 發表於 2009-3-7 10:12:32 | 只看該作者
玩咩車.....