RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 3747|回復: 32
打印 上一主題 下一主題
收起左側

10月19日紅磡..旺角...尖咀遊..先放小量相更新相在二樓

Q-pet 發表於 2008-10-20 01:25:50 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
今日返到屋企仲要幫狗沖涼..而嫁先叫訓啦..明天再post..留言多多支持
係紅磡碼頭強烈陽光下-0-小食亭集合..有六位車手..分別ANDY..MK9001..青衣銓..屯門阿民同佢FD..小肥胖..其他車手..6點先係KWS搵我地=-=傷心....

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

各車手好有氣勢既樓梯照...最衰係樓梯中間個扶手

登錄/註冊後可看大圖

碼頭單頭照..青衣小便男..阿銓<<人地活塞男..佢小便男

登錄/註冊後可看大圖

ANDY車同佢20尺櫃

登錄/註冊後可看大圖

小肥胖既雞雞..今日轉向SER無甩螺絲

登錄/註冊後可看大圖

阿民個FD

登錄/註冊後可看大圖

MK9001..白切雞一隻

登錄/註冊後可看大圖

阿民既變色龍..應該係金魚街買既

登錄/註冊後可看大圖

阿銓架剷車好采尋日無整爛佢架車--

登錄/註冊後可看大圖

好有形格既團體照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

紅磡碼頭海皮D花花草草

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Q-pet 發表於 2008-10-20 01:26:11 | 只看該作者
紅磡碼頭路途上..去何文田方向<<開得太快andy反左車--

登錄/註冊後可看大圖

紅磡海逸酒店對出..

登錄/註冊後可看大圖

個路牌寫明唔比玩車..但一個保安都無

登錄/註冊後可看大圖

Q-pet嫂就地開大   ..其實係一d無公德心既狗主--

登錄/註冊後可看大圖

碼頭海邊位合照

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

靚花當言配靚車啦

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

紅磡M記三點鐘小休補給站

登錄/註冊後可看大圖

M記車仔冰山一角

登錄/註冊後可看大圖

去紅磡M記既路途上

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

我老婆既背影...

登錄/註冊後可看大圖

去何文田的路途上...見到八哥一隻

登錄/註冊後可看大圖

老婆拖住仔仔同波波

登錄/註冊後可看大圖

一路上去何文田既斜路

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

到左一半路程又影相

登錄/註冊後可看大圖

去到一個公園三車相撞==

登錄/註冊後可看大圖

又係寫明唔比帶狗同玩車

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

泊位相

登錄/註冊後可看大圖

玩完泊位車隊向KWS進發

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

到達KWS創X門口..補給模型野地方

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

利達架巴士唔洗多講--

登錄/註冊後可看大圖

樓主| Q-pet 發表於 2008-10-20 01:26:31 | 只看該作者
再留位...明天用
旺角遊相至尖咀相..明天再post...我訓88

冰‧心龍 發表於 2008-10-20 03:30:50 | 只看該作者
阿文好衰囉!!放車都唔叫埋我!!

不過部車都未出得街
lsl86712 發表於 2008-10-20 10:25:56 | 只看該作者

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

登錄/註冊後可看大圖

送多張肥美艷照

登錄/註冊後可看大圖
WYMAN 發表於 2008-10-20 17:39:48 | 只看該作者
原帖由 冰‧心龍 於 2008-10-20 03:30 發表
阿文好衰囉!!放車都唔叫埋我!!

不過部車都未出得街

我怕你去左釣魚MA
 樓主| Q-pet 發表於 2008-10-20 18:20:33 | 只看該作者
-0-係未尋晚D師兄仲未放工所以無回覆比我..
你地既回覆係我既動力=-=
wingwingday 發表於 2008-10-20 18:31:35 | 只看該作者
我玩左貨櫃車成10年,講真一句,我真系唔敢去旺角同尖咀玩.......................
sai730 發表於 2008-10-20 18:31:49 | 只看該作者
原帖由 Q-pet 於 2008-10-20 18:20 發表
-0-係未尋晚D師兄仲未放工所以無回覆比我..
你地既回覆係我既動力=-=

好好玩...但係我冇得去...點解我唔係放星期六.日
sai730 發表於 2008-10-20 18:33:30 | 只看該作者
原帖由 WYMAN 於 2008-10-20 17:39 發表

我怕你去左釣魚MA

你個賤man...自已出動...你死喇...杯你先
小肥胖 發表於 2008-10-20 19:03:12 | 只看該作者
小肥胖 發表於 2008-10-20 19:05:16 | 只看該作者
再來多張
andyandy782 發表於 2008-10-20 22:15:33 | 只看該作者
sonyraymond01 發表於 2008-10-20 22:52:55 | 只看該作者
銓兄你打散左隻櫃呀
z1118 發表於 2008-10-21 00:17:12 | 只看該作者
原帖由 sonyraymond01 於 2008-10-20 22:52 發表
銓兄你打散左隻櫃呀

遠精,所以唔帶櫃 =.=
eleung838 發表於 2008-10-21 17:40:59 | 只看該作者
原帖由 wingwingday 於 2008-10-20 18:31 發表
我玩左貨櫃車成10年,講真一句,我真系唔敢去旺角同尖咀玩.......................

Why?  

小肥胖 發表於 2008-10-21 20:12:44 | 只看該作者
 樓主| Q-pet 發表於 2008-10-21 20:18:56 | 只看該作者

回復 18# 的帖子

多D黎玩啦^^..玩完呢次我將會雞哪改大轉向
玩車托杉 發表於 2008-10-22 14:05:57 | 只看該作者
唔知幾時再有呢d活動呢.....
smallsheep 該用戶已被刪除
smallsheep 發表於 2008-10-22 14:22:59 | 只看該作者
架架都好正~ 不過果兩架消防車比較搶眼啲  !, 啲雲梯係咪全電動架 ??
係天水圍車定係九龍車嚟架~~ ???