RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
返回列表 發新帖
樓主: tatame
打印 上一主題 下一主題
收起左側

EMAXX/ E-revo/ Summit 技術交流區, 歡迎大家貼你既Monster Truck

bigmouthguy 發表於 2010-12-30 16:24:00 | 顯示全部樓層
我呢個係HPI 殼, 我係KWS 紅STAR度買, 好似260~~~ O的貼紙係電王度買1XX
bigmouthguy 發表於 2010-12-30 22:37:17 | 顯示全部樓層
請問邊度係電王?
22年 發表於 2010-12-30 17:41

車x樂~~ 電王昆啊~~~
bigmouthguy 發表於 2010-12-30 22:37:38 | 顯示全部樓層
師兄呀, 想問吓你個f150殼個wheelbase大約係幾多?? thx~
meko 發表於 2010-12-30 21:08

明天量量佢先~~~
bigmouthguy 發表於 2010-12-30 22:41:12 | 顯示全部樓層
我玩野真係呢...今日又掃左隻大膠齒, 好彩有後備~~~
bigmouthguy 發表於 2011-2-23 12:24:47 | 顯示全部樓層
hitec 有無出防水? 我好驚emaxx2隻野死左搵咩去換~~~
bigmouthguy 發表於 2011-2-23 19:06:43 | 顯示全部樓層
原裝都唔平, 都係要買, 睇睇有無好o的既可以選擇
bigmouthguy 發表於 2011-3-26 00:05:25 | 顯示全部樓層
你地呢期收起晒O的MONSTER 玩SC?
bigmouthguy 發表於 2011-3-27 18:03:44 | 顯示全部樓層
要喇~~~ 文少~~~ 你吹雞啦~~~
bigmouthguy 發表於 2011-4-25 11:10:59 | 顯示全部樓層
各位好~~~好耐無見~~~ 呢期成班又玩返單車無玩到o的車仔~~~

尋晚痕癢難耐囉返架e-maxx出o黎玩~~~ 玩飛上坡~~~ 久違了的開心興奮~~~

玩左成個鐘之後, 一次既落地~~~ 有一粒電既插頭甩左~~~ 再插返~~~

頂........ 無反應....???? 以為過熱啦~~~ 今日先去理佢..點之.....

個ESC 無晒返應喇~~~ 死左喇~~~ 救命啊~~~ 又要寄返美國整啊*_*
bigmouthguy 發表於 2011-4-25 11:11:36 | 顯示全部樓層
mansiu 發表於 2011-4-23 23:36
回復 chak718 的帖子

你同我當初一樣買左1/10有刷版e-revo ,我玩完一轉就後悔了

無很有錯~~~ 文少毒人果然一步到位~~~ 哈哈哈
bigmouthguy 發表於 2011-4-25 11:34:44 | 顯示全部樓層
bigmouthguy 發表於 2011-4-25 11:10
各位好~~~好耐無見~~~ 呢期成班又玩返單車無玩到o的車仔~~~

尋晚痕癢難耐囉返架e-maxx出o黎玩~~ ...

好彩~~~~ 係萬念倶灰既時候~~~~ 囉返隻castle link 出o黎試試先~~~

頂啊~~~ connect 到wor~~~ update firmware 又得wor~~~

再出去插電~~~ 頂又唔得*_* 死都唔順氣~~~ 再試~~~ 又得wor~~~

原來尋晚玩得過份, 個開關死死地....嚇得我啊~~~
bigmouthguy 發表於 2011-4-26 02:33:22 | 顯示全部樓層
mansiu 發表於 2011-4-25 13:06
回復 bigmouthguy 的帖子

很久沒和你放大車車,甚掛念,見字速回

大細車車要入一入廠做例行檢查~~~ 大車要check 避震, 細車要換a arm~~~
bigmouthguy 發表於 2011-5-4 23:31:17 | 顯示全部樓層
上星期日夜晚係朋友家個斜坡玩架E-MAXX~~ 一飛上斜坡半空360度跟斗~~~ 笑死人~~~ 玩左成個鐘. 前2日囉架車出O黎~~~ 咁得意既~~~ 有邊低左既~~~ 原來斷左避震腳*_* 連芯都彎左~~~ 哈哈好彩避震有買多~~~ 換~~~
bigmouthguy 發表於 2011-6-30 03:51:47 | 顯示全部樓層
我就係驚好易曲左唔知~~~ 所以死都唔肯換金屬ARM~~~
bigmouthguy 發表於 2011-8-23 16:17:38 | 顯示全部樓層

TATAME~~~~ 各位很久不見了, 呢兩日囉返晒O的車出O黎玩~~~ 又多左2奶~~~ BUGGY~~~ 第2日再POST 相.

TATAME 想問問E-MAXX 原裝套金屬避震有無得淨買支芯(金色個PART) 有2-3支曲左想換但RCMART 好似無得賣~~~
THANKS
同有咩RALLY O太令好選擇呢? ^-^
bigmouthguy 發表於 2011-8-29 02:24:20 | 顯示全部樓層
ThomasZ 發表於 2011-8-25 22:29
我早排買左幾支俾架slash用, 好似有xl和xxl size之分

就係囉~~~又唔知SLASH 尾個條用唔用到~~~~
bigmouthguy 發表於 2011-8-29 02:24:44 | 顯示全部樓層
bigmouthguy 發表於 2014-2-17 02:54:07 | 顯示全部樓層
22年 發表於 2011-9-5 17:42
因為D相放向公司部腦度,0岩0岩醒起先記得覆你。 Proline Moab XL + Axial beadlock 向TKO陳年舊照。 ...

師兄你呢套BUMPER 撞死人無命賠哈哈
bigmouthguy 發表於 2014-2-17 02:55:07 | 顯示全部樓層
不如等無咁凍大家約出黎玩車啦~~~