RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
樓主: sfdo
打印 上一主題 下一主題
收起左側

唔駛諗,買越野車

tivoli 發表於 2007-4-29 00:29:39 | 只看該作者
原帖由 朝偉 於 2007-4-29 00:25 發表

比d 新意啦屎忽鬼

係啦
我都話你聽慣左
朝偉 該用戶已被刪除
朝偉 發表於 2007-4-29 00:29:57 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-4-29 00:24 發表

你又出黎吠呀 ?
不過呢句果你聽慣哂啦... 唉..

得閒玩下miniz,一係入下鬼油,跟住去大山跟下人車尾咪算囉,係要攪咁多野,又窮又多嗜好
又S2000又相機又PS3
tivoli 發表於 2007-4-29 00:31:49 | 只看該作者
原帖由 朝偉 於 2007-4-29 00:29 發表

得閒玩下miniz,一係入下鬼油,跟住去大山跟下人車尾咪算囉,係要攪咁多野,又窮又多嗜好
又S2000又相機又PS3

我唔入鬼油架..小朋友
s2000 係你架..   邊關我事呀 ?
你唔係又要我講多次你果個 「S2000的故事」 呀 ?
tivoli 發表於 2007-4-29 00:33:11 | 只看該作者
好心你啦... 成日被人問 「吠夠未」
係我先咁有心機睇你吠咋...
朝偉 該用戶已被刪除
朝偉 發表於 2007-4-29 00:35:49 | 只看該作者
原帖由 tivoli 於 2007-4-29 00:31 發表

我唔入鬼油架..小朋友
s2000 係你架..   邊關我事呀 ?
你唔係又要我講多次你果個 「S2000的故事」 呀 ?

你同呀鬼谷組 TODA SCANIA 果堆玩啦,唔好出黎襯啦
tivoli 發表於 2007-4-29 01:34:39 | 只看該作者
咿..? 真係散完步返左狗房啦喎 ..
清靜哂
 樓主| sfdo 發表於 2007-4-29 11:19:06 | 只看該作者
喂, 30mm草地 邊個話行唔到?
http://www.kyosho.com/jpn/produc ... ies_group_id=100009
一樣行到。

RE #56 ,
紙車我都玩緊,但可以話你地知肯定冇真實o既咁好玩....唉
http://rc-one.com/phpwind/read.php?tid=7641
呢D又係價值觀問題,
你地為認用 300百買架 真係玩到o既 MR01 定係 300 玩紙 AWD 好 ?
(唉,呢樣我自己好明顯已經選錯左)
tivoli 發表於 2007-4-29 11:44:45 | 只看該作者
原帖由 sfdo 於 2007-4-29 11:19 發表
喂, 30mm草地 邊個話行唔到?
http://www.kyosho.com/jpn/produc ... ies_group_id=100009
一樣行到。

RE #56 ,
紙車我都玩緊,但可以話你地知肯定冇真實o既咁好玩....唉
http://rc-one ...

咁唔阻你.. 我相信無咩人會用架 mini-z 去玩 30mm 草地
你要買就買... 唔駛問人..
你慢慢研究..我相信..
以你玩蚊及打過唔少車 game o既經驗...
你一定可以玩得出神入化...
我本來想講下, 室外係應該玩 1:10 以上車仔
但如果你見到 d 油車 / 電車咁鬼快, 會覺得 「懷才不遇 」...
咁我就唔想講.. ( 應該話唔識點反應你先好 )

唔記得講.. 我都叫做買過下油電, 1:8 buggy.. 大蛇.. 1:10.. 唔記得買過幾多..
就係未玩過 ... 「 紙車 」..
你真係好想要二手車仔咩 ?.. 我都可以賣幾架比你.. 大細油電我都無玩好耐啦..
不過 $400 我唔想放囉..

tivoli 發表於 2007-4-29 11:50:42 | 只看該作者
同埋睇唔到你條 link
我已經唔記得左果邊我個 account 叫咩名..
tivoli 發表於 2007-4-29 12:06:36 | 只看該作者
呀... 我睇到條 link 啦...

...

..幾好..幾好.
terencelyl7411 發表於 2007-5-16 19:00:51 | 只看該作者
嘈夠 la !!  off 哂 topic !