RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 8999|回復: 31
收起左側

可遇不可求 Kyosho 4WD Fantom 20 Expert

樓主| sam 發表於 2019-3-14 21:38:58 來自手機 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
兒時沒可能會擁有
chacha 發表於 2019-3-14 22:38:02 來自手機 | 顯示全部樓層
好葡萄呀!
tiger1 發表於 2019-3-14 22:52:00 來自手機 | 顯示全部樓層
Good stuff. Family no complaints is most important 否則可以家變 ;)
 樓主| sam 發表於 2019-3-14 23:11:49 來自手機 | 顯示全部樓層

當年就係睇咗呢本雜誌所以着了迷
garywong5368 發表於 2019-3-15 09:53:54 | 顯示全部樓層

嘩使唔使兩皮野?第三位是蛇仔老板,Sam兄可以近鏡影多些分享下?
1BM 發表於 2019-3-15 15:41:58 | 顯示全部樓層
嘩!!!! 我要呀
RGM-111 發表於 2019-3-15 18:03:23 | 顯示全部樓層
Wa......日Y拍 番來, 應該好貴下.....

恭喜c兄買到心頭好
 樓主| sam 發表於 2019-3-15 19:29:51 來自手機 | 顯示全部樓層
後補相片
richland11d 發表於 2019-3-15 23:16:24 | 顯示全部樓層
為何沒有飛輪 離合器及死氣喉?
 樓主| sam 發表於 2019-3-15 23:20:36 來自手機 | 顯示全部樓層
有飛輪及離合器但死氣喉套件內不包
honest 發表於 2019-3-15 23:38:33 來自手機 | 顯示全部樓層
点解我架糸綠色千維底板嘅。。。?吾通糸老番?
 樓主| sam 發表於 2019-3-16 09:39:35 來自手機 | 顯示全部樓層
好耐之前我好似見過網上有一間係纖維底板
chacha 發表於 2019-3-16 10:59:02 來自手機 | 顯示全部樓層
honest 發表於 2019-3-15 23:38
点解我架糸綠色千維底板嘅。。。?吾通糸老番?

如果係翠綠色,就冇問題,當年都冇咁多改裝廠。
nastyboy 發表於 2019-3-16 12:29:50 來自手機 | 顯示全部樓層
好靚仔呀,終於找到一些喜歡舊8仔的同好,我也分享一下我的少少收藏品
honest 發表於 2019-3-16 18:46:06 | 顯示全部樓層
chacha 發表於 2019-3-16 10:59
如果係翠綠色,就冇問題,當年都冇咁多改裝廠。

yes,its green.
tiger1 發表於 2019-3-16 20:15:25 來自手機 | 顯示全部樓層
nastyboy 發表於 2019-3-16 12:29
好靚仔呀,終於找到一些喜歡舊8仔的同好,我也分享一下我的少少收藏品

勁呀c兄,一部3p 1部硬橋硬馬!!!
nastyboy 發表於 2019-3-16 21:56:58 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2019-3-16 20:15

這裡1部21i, 兩部20 EXP-3P
honest 發表於 2019-3-16 23:10:21 | 顯示全部樓層
tiger1 發表於 2019-3-16 20:15

原來比個車架(握)左

未装支尾筒

未装支尾筒
kingsleo 發表於 2019-3-17 02:09:40 | 顯示全部樓層
WOW COOL
emaxxyeung 發表於 2019-3-17 22:13:43 | 顯示全部樓層
香港真係吾少Fantom 20 Fans.