RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 12696|回復: 60
收起左側

[恭喜晒!]RCMART真係開鋪!

樓主| AMAT 發表於 2019-5-31 18:11:03 | 顯示全部樓層 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x

好喇,RCMART真係開鋪喇。
宜家係等緊到時開幕,店長係咪飛仔O既唧~

登錄/註冊後可看大圖
TRC本來就係RCMART/XPRESS主場,宜家連油麻地都俾佢攞埋啦~

開到咁近車場,真係車場啲客俾你食晒~

唔知會唔會開到呢個車場收工,咁大家玩完車,撞爛O野,即刻過嚟買埋先返屋企嚟安心晒呢?

又唔知到時上網買完,可以揀去觀塘或油麻地攞貨呢?
相信大家最關心O既......係泊唔泊到車~

登錄/註冊後可看大圖

P.S. 未開,就開~

emax430 發表於 2019-5-31 19:36:40 來自手機 | 顯示全部樓層
恭喜,恭喜!
chacha 發表於 2019-5-31 20:12:16 來自手機 | 顯示全部樓層
有埋差電服務就更加好!(講笑〉
cs1 發表於 2019-5-31 20:30:33 | 顯示全部樓層

係咪大街地舖,付近可停車??

係咪現貨一排排貨品齊全仼你睇仼你買??

如果係就好,

cs1 發表於 2019-5-31 20:34:41 | 顯示全部樓層

雷乜乜??

牛頭角,白頭佬搬上工厦之後都未幫襯過了,

集中在街上都係好事又方便
 樓主| AMAT 發表於 2019-5-31 22:51:44 | 顯示全部樓層
cs1 發表於 2019-5-31 20:30
係咪大街地舖,付近可停車??

係咪現貨一排排貨品齊全仼你睇仼你買??

係正油麻地車場隔離,近到不得了!

將來佢真係可以開班都得。
 樓主| AMAT 發表於 2019-5-31 23:09:28 | 顯示全部樓層
正式公布咗。

rcMart 電波模型 油麻地 門市 謹訂於6月10日 (星期一) 下午3時 正式營業。

地址: 九龍油麻地碧街11號 ( 鄰近油麻地港鐵站A1出口 )
營業時間: 星期一至六 下午12時至晚上8時
rk2 發表於 2019-5-31 23:41:18 | 顯示全部樓層
Good news 即是舊鴻星舖再向天橋底車埸行前少少。買野會方便好多。至少街舖唔會只開office hour.
tamiyarx 發表於 2019-6-1 01:41:56 | 顯示全部樓層
AMAT 發表於 2019-5-31 23:09
正式公布咗。

rcMart 電波模型 油麻地 門市 謹訂於6月10日 (星期一) 下午3時 正式營業。

Good news, thanks for sharing !
ROVER123 發表於 2019-6-1 08:33:59 | 顯示全部樓層
..依家重有呢行肯投資開地舖真難得!開張大吉! 生意興隆!
LAZER-ZXR_GP 發表於 2019-6-1 09:17:26 | 顯示全部樓層
開張大吉! 生意興隆!
cs1 發表於 2019-6-1 09:18:30 | 顯示全部樓層

最緊要張D貨一合合擺出舖架,吾好再收收埋埋

淨做柜面冇人知有咩好野
garywong5368 發表於 2019-6-1 10:10:31 | 顯示全部樓層
支持 支持 ,希望落單可油麻地取貨
rk2 發表於 2019-6-1 10:17:11 來自手機 | 顯示全部樓層
呢个應該是好多師兄的願望,我估也會得到合理的回應的。
warehouse 發表於 2019-6-1 14:50:25 | 顯示全部樓層

開張大吉! 生意興隆!開張日取貨如果有禮物或優惠就齊高興囉
ralphli 發表於 2019-6-1 16:19:49 | 顯示全部樓層
Good news...大展鴻圖,生意興隆
tophand88999 發表於 2019-6-3 00:04:44 | 顯示全部樓層
收到E mail, from. RC媽,話自己  Flash Sale ,幾時到幾時,其實邊有 Sale 呀,個價抬高,打個折,其實個價同以前一樣,又話 Sale 。可唔可以真 Sale 呀。

因為有車想買,覺得貴,Hold 住,Check 價,以為 Flash  Sale,點知,一樣
啊甘 發表於 2019-6-13 06:19:12 來自手機 | 顯示全部樓層
早二日睇過。可以不做門市  冇標價
Unkle 發表於 2019-6-13 10:21:48 | 顯示全部樓層
走去kws買快靚正,價錢又平過佢,好怏變紅星
rk2 發表於 2019-6-14 08:46:05 | 顯示全部樓層
啊甘 發表於 2019-6-13 06:19
早二日睇過。可以不做門市  冇標價

係囉,唔標價。 不過應該同網上訂貨同價的。為方便顧客,最好可以放部條碼閱讀機給客自己CHECK 下個價,接受的話,就去俾錢囉。