RC EVOLUTION - 遙控工房 - 香港RC遙控車討論區

新玩家註冊
搜索
查看: 7597|回復: 60
打印 上一主題 下一主題
收起左側

一個點樣既貨車局先會去呢?

關閉 [複製鏈接]
orange00 發表於 2007-4-21 22:45:27 | 只看該作者 回帖獎勵 |倒序瀏覽 |閱讀模式

遊客登錄

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?新玩家註冊

x
1. 地點方便? 如屋企樓下, 唔係就打死都唔去.
2. 有咁揚得咁揚既地方? 如尖沙咀5支旗桿.....
3. 一班啱style既人? 如有d鍾意玩賽頭. 有d鍾意行下街....

我自己好簡單, 啱style就去. 地點無咩所謂, 但最好唔好咁揚. 一班玩熟咗既friend玩就更好, 但往往新手都好有驚喜.

你地會係點點呢?
HF3648 發表於 2007-4-21 23:10:58 | 只看該作者
最緊要就係岩時間
o頭頭o 發表於 2007-4-21 23:32:51 | 只看該作者
遊下街 食下野 地點無所謂
丫進 發表於 2007-4-21 23:45:07 | 只看該作者
原帖由 orange00 於 2007-4-21 22:45 發表
1. 地點方便? 如屋企樓下, 唔係就打死都唔去.
2. 有咁揚得咁揚既地方? 如尖沙咀5支旗桿.....
3. 一班啱style既人? 如有d鍾意玩賽頭. 有d鍾意行下街....

我自己好簡單, 啱style就去. 地點無咩所謂 ...

岩聽喎,雖然我係新手,但都唔想去d太揚既地方.
最鐘意都係4圍行下,影下相咁,最好就係d大型公園
ricksonchow 發表於 2007-4-22 00:17:09 | 只看該作者
地點唔好咁遠,應該話交通方便lor(對我自己黎講), 我住北角,尖咀沙田馬鞍山都冇問題,不過大埔tun門就遠jor少少, 玩拖頭最麻煩都係帶佢搭車
ray34567540 發表於 2007-4-22 00:21:24 | 只看該作者
1.約會地點, 時間明確
2.路線合適
3.行人少
4.有挑戰性
 樓主| orange00 發表於 2007-4-22 00:48:50 | 只看該作者
原帖由 ricksonchow 於 2007-4-22 00:17 發表
地點唔好咁遠,應該話交通方便lor(對我自己黎講), 我住北角,尖咀沙田馬鞍山都冇問題,不過大埔tun門就遠jor少少, 玩拖頭最麻煩都係帶佢搭車

所以我叫雞......記
遲大到唔係幾好意思.

另外, 如果set下泊車位. 影下靚仔相同video就正la
 樓主| orange00 發表於 2007-4-22 00:49:49 | 只看該作者
原帖由 o頭頭o 於 2007-4-21 23:32 發表
遊下街 食下野 地點無所謂

食嘢最好搵大排檔, 好食兼易泊車.
 樓主| orange00 發表於 2007-4-22 00:51:28 | 只看該作者
原帖由 HF3648 於 2007-4-21 23:10 發表
最緊要就係岩時間

同整好架車.  你架車幾時出廠呀?
0728 發表於 2007-4-22 01:38:00 | 只看該作者
你地呢班遙控日報既人問埋晒d假設性問題,目的及用意何在? 如果打算做個調查,返遙控日報個網問味得咯,唔駛上黎呢度拉人走喎,擺明你地唔夠料,成日上遙控工房叫人過檔啦,如果真的問野咁簡單,就真神奇,平時唔出現既人都回覆埋一份,你睇,甚麼orange00,甚麼ray34567540,甚麼頭頭,簡直就是圍內人自問自答做大戲,返去遙控日報慢慢問啦,唔好係度扮野啦!
SPAWN 發表於 2007-4-22 02:03:51 | 只看該作者
原帖由 0728 於 2007-4-22 01:38 發表
你地呢班遙控日報既人問埋晒d假設性問題,目的及用意何在? 如果打算做個調查,返遙控日報個網問味得咯,唔駛上黎呢度拉人走喎,擺明你地唔夠料,成日上遙控工房叫人過檔啦,如果真的問野咁簡單,就真神奇,平時唔出現既人 ...

下??咁都唔得?共產黨?非我類者死?唔夠料?你好有料?叫人過檔?膠人就大把!

alexppo2002 發表於 2007-4-22 02:14:44 | 只看該作者
正確!!!!阻住哂。= ="
chrischan4165 發表於 2007-4-22 02:16:29 | 只看該作者

回復 #13 GUITAR_VIP 的帖子

唉!!算啦!!大家都係為興趣!!免傷和氣!!
chrischan4165 發表於 2007-4-22 02:28:19 | 只看該作者
chrischan4165 發表於 2007-4-22 02:46:22 | 只看該作者

回復 #18 GUITAR_VIP 的帖子

好鬼耐冇見你
乳細無增 發表於 2007-4-22 09:54:16 | 只看該作者
你地呢班遙控日報既人問埋晒d假設性問題,目的及用意何在? 如果打算做個調查,返遙控日報個網問味得咯,唔駛上黎呢度拉人走喎,擺明你地唔夠料,成日上遙控工房叫人過檔啦,如果真的問野咁簡單,就真神奇,平時唔出現既人 ...

0728兄所言我非常認同,問D甘有趣既問題??你唔好又問羅絲係用咩上.... 呢度成日都有D甘既問題嫁啦 你地一班人自問自答我地工房無一個用心答你地喎! 溫馨提示:呢度係工房唔係咩日報,係度撩人嘈交唔係咁好架!因為怕你地比人ban ...少d無謂既動作吧啦。 ;P
o頭頭o 發表於 2007-4-22 12:17:09 | 只看該作者
原帖由 orange00 於 2007-4-22 00:49 發表

食嘢最好搵大排檔, 好食兼易泊車.

我地d車泊哂係大埔廣場電動樓梯下面
HF3648 發表於 2007-4-22 12:33:13 | 只看該作者
原帖由 orange00 於 2007-4-22 00:51 發表

同整好架車.  你架車幾時出廠呀?

差唔多架喇...
宜家日日做功課做到訓都唔夠訓
chrischan4165 發表於 2007-4-22 14:49:16 | 只看該作者

回復 #23 GUITAR_VIP 的帖子

good idea..我己加入volvo軍團
zozo 發表於 2007-4-22 16:03:41 | 只看該作者

假設性問題成日都有人問,好似呢段:http://bbs.rc-evo.com/viewthread.php?tid=41393&extra=page%3D1
我已中立來說,果段你又唔出聲,呢段你又出聲,睇來0728好似同日報的人唔岩傾!死敵?